Reviews for La Stanza (cucina Italiana Met Zelfbereide Pasta)

38 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.0
38 reviews
date score
placeholder
Joeri
Reviewed on: 10/04/2019
Joeri recommends this restaurant for: Gastronomy

Uitstekend restaurant met top pasta gerechten

Uitstekend restaurant met top pasta gerechten. Italiaanse chef met charme en een echte fantastische kok!

placeholder
Erwin
Reviewed on: 01/06/2017

Ontgoocheld...

Ik begrijp niet goed waarom dit restaurant altijd volzet is, dus ik vermoed dat we gewoon pech gehad hebben? Voorgerecht was in orde; de hoofdschotels vielen echter tegen. Mijn echtgenote had een visschotel van 24 euro waarvan de vis nog rauw was voor een stuk. Zelf nam ik pasta con agnello. Beiden hadden we een fantasieloze tomatensaus die ons niet kon verrassen en die ik zelf heel wat beter kan maken. Het lamsvlees was ook niet zo denderend. Wijn vind ik in bijna elk restaurant te duur, dus namen we de huiswijn en die was OK. De bediening vond ik eerder koel, zonder warmte en uitstraling (geen slecht woord voor de vermoedelijke jobstudent, die deed zijn best). Gelukkig zat er veel volk buiten want de akoestiek is vreselijk... Als je dan op het einde een opmerking maakt over het eten, zou je op zijn minst verwachten dat er nog iets wordt aangeboden. Niets daarvan. Hier zullen we niet gauw terugkomen. We kennen veel betere Italianen in Leuven. Maar goed, het zou kunnen dat we gewoon pech hebben gehad..

placeholder
Jose
Reviewed on: unknown
Jose recommends this restaurant for: Kids

Het eten heel goed , maar het broodje bruchetta...

Het eten heel goed , maar het broodje bruchetta was niet lichtjes opgewarmd , de huiswijn was heel goed , het restaurant zelf heel luidruchtig en de service kan veel beter .In het binnenkomen niemand komt naar ons toe en je moet zelf naar de toog gaan om te zeggen dat je gereserveerd hebt. In het buitengaan geen goedenavond of een bedankje , zeer slechte service , wat ik wel opgemerkt hebt is dat zij heel vriendelijk waren aan hun trouwe klanten en de passanten tellen niet.

Marleen
Reviewed on: unknown
Marleen recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

Heel lekkere, originele Italiaanse keuken!

Geen pizza en spaghetti bolognaise, maar authentiekere keuken, alles is lekker, porties zijn copieus.

Yoke
Reviewed on: unknown

Fantastische gerechten en super vriendelijk...

nog voor herhaling vatbaar. wij komen zeker terug.

Dirk
Reviewed on: unknown

Typisch Italiaans, goede prijs/kwaliteit verhou...

goede prijs/kwaliteit verhouding lekkere keuken

Anne
Reviewed on: unknown

zeer lekker,wat veel

Fijne smaakvolle Italiaanse gerechten in eenvoudige lokatie.Goede witte huiswijn.Zeer uitgebreide lunch:voor grote eters.Hoofzakelijk jong publiek:in groep of koppeltjes.Ook oudere mensen.Kortom iedereen zal zich goed voelen.

Johan
Reviewed on: unknown

.

Fernand
Reviewed on: unknown

Geslaagd eetfeest

Wij waren tevreden met de "restoday" formule in La Stanza. De wijnen zijn er nogal prijzig, daarom kozen we voor de huiswijn en die viel goed in de smaak.

Catheline
Reviewed on: unknown

Wachten waard

Reservatie om half acht. Aankomst om 5na half, en moeten wachten tot acht eer tafel. Tafel achterin vlak naast de bar met slechte akoestiek en te luide muziek of keukenlawaai. Eten wel zeer lekker en veel keuze binnen verrassingsmenu.

date score