Nieuwe uitbaters = vernieuwde kaart Nu kan...
Nieuwe uitbaters = vernieuwde kaart Nu kan je hoofdgerechten kiezen in tapas vorm, heerlijk vind ik dat, geen keuzestress meer, ik kan alles eten wat ik wil
lekker en relax kunnen eten topkeuken
Prima tapas, mooie atmosfeer. Heerlijk gegeten
Fijne en enthousiaste bediening in een aangenaam kader! Overheerlijk gegeten! Het concept van tapas is ideaal om verschillende dingen te proeven. Deze waren allemaal zeer fijn bereid en waren heel lekker. De aperitief maison is een echte aanrader. Ook de witte huiswijn viel heel erg in de smaak. 10 op 10, we komen zeker en vast terug!
ideale lokatie om in groep samen te zitten en te genieten van lekker eten. Vooral het terras is een extra troef .
Lekker eten en fantastische bediening
Aangenaam kader, gezellige binnenkoer in het centrum van de stad. Gevarieerde kaart. Mooie presentatie van de gerechten en leuk idee van plank met hapjes bij het aperitief. Excellente wijnen en lekkere gerechten. Een aanrader. Advies: veel meer reclame maken over het aangename, historische kader. Nu de ziekenhuizen in die buurt er niet meer zijn, moeten de klanten op een ander manier aangetrokken worden.
Vooral kaas- en garnaalkroketten waren lekker, de andere gerechten misten wat pit. Heel vriendelijke bediening, maar ook veel foutjes.
Vriendelijke ontvangst, keuze tussen budgetvriendelijke of meer verfijnde schotels, lekker ontvangsthapje, respect voor de onthaasting bij een avondje uit eten, vriendelijke gemoedelijke professionele bediening en een prachtige locatie.