Very Good 8.2 Score based on 20 reviews

COUVERT COUVERT
COUVERT COUVERT
COUVERT COUVERT

Couvert Couvert

17/20 Gault&Millau
1 Michelin star
Sint-Jansbergsesteenweg 171 3001 HEVERLEE

Kitchen

French

Closing days

Sunday, Monday

Contact

Show phone number Email Website Facebook

About this restaurant

Couvert Couvert wil vooral coherent zijn. We proberen een sfeer na te streven die je in alle details terugvindt. In het bord, in het interieur, in de presentatie, in de bediening. We willen een hedendaags maar geen trendy restaurant zijn. We streven een informele sfeer na waarbij iedereen zich goed kan voelen, zowel de zakenman in driedelig pak voor een snelle lunch als het jonge studentenkoppel dat zijn eerste liefdesverjaardag komt vieren. We houden van mensen die echt komen genieten.

facebook

Info

Facilities Possibility to book real-time, Terrace
Payment methods American Express, Master Card, Visa

20 persons have written a review about COUVERT COUVERT

By sharing your experience, you help users make their choice

Review score

8.2 Based on 20 reviews
Service
Quality
Atmosphere
Nele D
0 Favorites
1 Review

Fantastisch....

Fantastisch.

Johan Merlevede
21 Favorites
20 Reviews

Het menu met bijpassende wijnen is een uitsteke...

Het menu met bijpassende wijnen is een uitstekende keuze. Lekker gegeten, heel goede wijnen gedronken. De bediening is niet alleen zeer bediening, ze is zelfs enthousiast.

Bjorn Distelmans
2 Favorites
3 Reviews

Excellent restaurant dat zijn ster zeker verdie...

Excellent restaurant dat zijn ster zeker verdient : professionele bediening en uitstekende chef; en het lunchmenu laat je toe om voor een democratische prijs te genieten van drie heerlijke gerechten op basis van dagverse produkten.

Filip leys
44 Favorites
37 Reviews

Prachtige composities, met soms een gedurfde...

Prachtige composities, met soms een gedurfde keuze van ingrediënten. Beste aanbod van speciale broodjes (zeewier! algen!) Interieur kan smaakvoller en luxueuzer. Harde stoelen, vooral tijdens (soms) wat lange wachttijden. Krappe parking. Uitstekende desserts.

mike deschildre
10 Favorites
6 Reviews

persoonlijke favoriet. zit juist - zowel kwa...

persoonlijke favoriet. zit juist - zowel kwa smaak, bediening als sfeer.

Bob Vanhoegaerden
25 Favorites
22 Reviews

lekker , goede wijnkaart , aangenaam vertoeven...

lekker , goede wijnkaart , aangenaam vertoeven

Johan Van Samang
5 Favorites
4 Reviews

Onze nieuwsgierigheid werd geprikkeld door...

Onze nieuwsgierigheid werd geprikkeld door hun eerste ster, wij dus een tafeltje geboekt, maar kwamen met een wat gemengd gevoel terug thuis. Mooi, strak interieur, vlotte en vriendelijke bediening, niet te stijf. Aperitief, bijhorende hapjes en de wijnen waren excellent, maar de gerechten vielen globaal genomen een beetje tegen (nogal fletse, weinig uitgesproken smaken). Dessert en koffie waren dan wel weer voortreffelijk. De Bruichladdich 1989 single cask deed de minpunten snel vergeten, maar dat doet ie natuurlijk altijd. Conclusie: onze verwachtingen waren waarschijnlijk iets te hoog gespannen i.f.v. van de Michelin ster, dus toch een (kleine) teleurstelling wat prijs-kwaliteit betreft, zeker in vergelijking met andere 1 ster restaurants uit de buurt zoals Arenberg en het vroegere Sire Pynnock (wat voor mij tot nader order nog altijd dé referentie blijft). Toch nog een 8 voor kwaliteit, maar een 7 voor prijs/kwaliteit.

Christian Derwael
10 Favorites
10 Reviews

Hier wordt er getoverd met eten!!!...

Hier wordt er getoverd met eten!!!

Don O'Connor
7 Favorites
2 Reviews

Recommendation from Karin...

Recommendation from Karin

Pieter Jans
13 Favorites
8 Reviews

Elke keer weer een feest om bij Veerle, Laurent...

Elke keer weer een feest om bij Veerle, Laurent (en sinds kort ook zijn broer) over de vloer te komen. Ik denk dat Couvert-Couvert de strijd gewonnen heeft met de op 500 meter liggende 1-ster-Michelin-zaak. De keuken van Laurent is altijd verrassend (ook verrassend lekker), licht en met veel liefde en respekt voor het "allerbeste" product. Het is werkelijk teveel om op te noemen maar als er bvb 'tonijn' en/of 'varken' op de kaart staan ... zijn het absolute aanraders en ga je daar speciaal een keertje voor terug. Nu er ook nog een driegangenmenu voor 30euro wordt aangeboden, kan je al eens een keertje meer langslopen. Het staat in de sterren geschreven ... Michelin kennende, kan het nog wat duren ... maar deze mensen hebben reeds een sterrenzaak ... het is nog enkel wachten op de nuchterheid en objectiviteit van de sterrenmakers.

Alle beoordelingen van dit restaurant