Extraordinary 9.0 Score based on 8 reviews
We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
€€€
Closing days
Sunday evening, Monday, Thursday evening
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
9.0 Based on 8 reviews
Service
Quality
Atmosphere
8 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Eddy
Reviewed on: unknown

Zeer lekker gegeten, wildmenu genomen, prijs/kw...

Zeer lekker gegeten, wildmenu genomen, prijs/kwaliteit was zeker in orde,leuke sfeer voor mij persoonlijk mochten de gerechten iets trager elkaar hebben opgevolgd maar zeker voor herhaling vatbaar

phil
Reviewed on: unknown

Een tijdje geleden hier het gastronomisch menu...

Een tijdje geleden hier het gastronomisch menu genomen. Een heel aangenaam restaurant waar men een hele avond lang lekkers en rustig kan eten. Wel wat afgelegen, maar een ommeweg zeker waard!

Stefaan
Reviewed on: unknown

Reeds 3 bezoeken. telkens schitterend menu....

Reeds 3 bezoeken. telkens schitterend menu. Betaalbare wijnen en gezelling kader. Een aanrader.

Olivier
Reviewed on: unknown

Lunchmenu tijdens de week gegeten. prima apéri...

Lunchmenu tijdens de week gegeten. prima apéritief met 2 originele heerlijke hapjes. lekkere voorgerecht en hoofdgerecht. Bij alle twee zeer fijne sausjes, die een smaak hebben die waanzinnig goed is. Dan een assortiment van 3 desserts. En een lekkere koffie met origele dingen bij de koffie. Goeie wijnen. Goeie bediening. De tafels staan niet te dicht bij elkaar. En een heel prachtige tuin. Het apéritief kan op de terras genomen worden.

DANIEL
Reviewed on: unknown

Ik ben al jarenlang een regelmatige bezoeker...

Ik ben al jarenlang een regelmatige bezoeker van dit uitstekende restaurant, uitgebaat door Patrick Vanneste. In al die jaren heeft hij steeds opnieuw gezorgd voor verrassing qua variatie, en finesse. Zeer goed restaurant, ten zeerste aan te bevelen. Het menu "Houtland" is een absolute en democratische aanrader voor een eerste kennismaking

DANIEL
Reviewed on: unknown

Ik ben al jarenlang een regelmatige bezoeker...

Ik ben al jarenlang een regelmatige bezoeker van dit uitstekende restaurant, uitgebaat door Patrick Vanneste. In al die jaren heeft hij steeds opnieuw gezorgd voor verrassing qua variatie, en finesse. Zeer goed restaurant, ten zeerste aan te bevelen. Het menu "Houtland" is een absolute en democratische aanrader voor een eerste kennismaking.

Isabelle
Reviewed on: unknown

Wij hebben restaurant De Bietemolen gekozen...

Wij hebben restaurant De Bietemolen gekozen om er mijn verloving te vieren. Mijn ouders en ikzelf hebben deze locatie gekozen omdat we 100% zekerheid wilden hebben voor een overheerlijke keuken (fijn en doordacht), een prachtig kader (wat een tuin !) en een uitstekende bediening (aanwezig maar nooit opdringerig). Onze verwachtingen werden dan ook volledig beantwoord ! De heer Vanneste heeft voor een feestelijk maal gezorgd en heeft zo bijgedragen aan een onvergetelijke dag ! Een slechte verrassing is bij restaurant De Bietemolen gewoonweg uitgesloten !

Jeanne
Reviewed on: unknown

Patrick Vanneste is een kunstenaar. De creaties...

Patrick Vanneste is een kunstenaar. De creaties zijn heel lekker en leuk om zien. Het is er ook aangenaam vertoeven.

All reviews of this restaurant