Kitchen
Budget
€€
Closing days
Tuesday - Wednesday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.4 Based on 3 reviews
Service
Quality
Atmosphere
3 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Rudi
Reviewed on: unknown

Uitstekende zelf gemaakte ganzelever-terrine....

Uitstekende zelf gemaakte ganzelever-terrine. Schotels worden "af" gepresenteerd - een lust voor het oog. Prijs/kwaluiteit: een voltreffer! Rudi Debruyne

Gaston en Roos
Reviewed on: unknown

Zeer goeie ontvangst; een smakelijk hapje bij...

Zeer goeie ontvangst; een smakelijk hapje bij het aperitief gevolgd door een zeer lekkere soep, paling van het huis en tot slot een heerlijk dessertbord. Zeer vlotte bediening, met veel begrip om wat tijd tussen de gerechten te laten. Zeker aan te bevelen. (Vaast)

Ingrid
Reviewed on: unknown

Op uitnodiging van een vriend gingen wij zijn...

Op uitnodiging van een vriend gingen wij zijn verjaardag vieren in de Hooipiete. We werden schitterend ontvangen door Leen en genoten er van een heerlijk glaasje 'huischampagne'. De foie gras was perfect. De paling Hooipiete en de visborden moesten er zeker niet voor onderdoen. Kwalitatieve producten op een schitterende manier gepresenteerd. Het dessertbord (alles huisgemaakt) was idem dito. Bij de koffie werden ons nog huisgemaakte boterkoekjes, galetjes en mini-muffins gepresenteerd. Het zag er schitterend uit maar een mens kan nu eenmaal niet blijven eten. Geert en zijn zoon zijn schitterende chefs. Ook prachtige wijnen op de kaart. Alles was er voor een prachtige avond. Zeker voor herhaling vatbaar. Dit alles voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Verwacht je echter niet aan een superchique restaurant. Het is er gewoon gezellig en lekker. Dat is toch het belangrijkste.

All reviews of this restaurant