13/20 Gault&Millau
Dendermondesteenweg 19 9080 BEERVELDE
Budget
€€€
Contact
Show phone number Email Website Facebook
View all restaurant details
Review score
8.7 Based on 7 reviews
Service
Quality
Atmosphere
7 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Madalena
Reviewed on: 26/08/2018
Madalena recommends this restaurant for: Couples, Groups, Gastronomy

Mijn gelukkigste verjaardag!

In de zomer van 2018 had ik de kans hier mijn verjaardag te vieren met familieleden. Op datzelfde moment was er ook een koppel die in het huwelijksbootje stapte. Het was er dus zeer aangenaam: we waren er met een groep van 13 mensen en werden zeer warm ontvangen door de gastvrouwen. Er werd mij ook een offerte aangeboden en van begin tot einde hebben we ons goed vermaakt. De locatie is wat verborgen, maar eens je er bent wil je er nooit meer weg. Het kader is zeer authentiek en aangenaam, zeker voor herhaling vatbaar.

William
Reviewed on: unknown

Schitterend!!!

Schitterende, klassieke lokatie. Niet goedkoop, maar dat hoort er bij.

Jelle
Reviewed on: unknown

Aanrader

Lekkere klassieke keuken. De menu is zeker en vast een aanrader. Een overdaad aan amuses wordt gevolgd door perfect gebakken zeebaars als voorgerecht en een lekker duifje als hoofdgerecht. Het chocoladedessert is er iets te veel aan als je er rekening mee houdt dat er bij de koffie nog een spervuur aan zoetigheden geserveerd wordt. Maar heel erg kan je dat niet noemen. Nog een pluspunt: de uitgebreide selectie gins en whisky's. Voor een uitgebreide recensie zie http://gentfood.blogspot.be/

placeholder
Marc
Reviewed on: unknown

Ik was zeer benieuwd om de Renard (zoon van...

Ik was zeer benieuwd om de Renard (zoon van de uitgebrande Renardeau) te leren kennen. Het hele gezelschap was onder de indruk van de volgehouden kwaliteit van het begin tot het einde. De Flamant -achtige stijl die doorheen het hele gebouw voelbaar is, de gezellige haarden, kaarsen, luchters pasten wonderwel bij het begin van de winter. In de borden kwamen lichte, verfijnde gerechten waarbij het goedkoopste menu toch voldoende was om geen hongergevoel te hebben. Merkwaardig ook dat er aan de andere kant van de zaak een feest aan de gang was waarvan we niets gemerkt hebben in de eetzaal. We betaalden 65€ voor het menu maar daar zaten voor 10€ aangepaste wijnen in die bijzonder lekker waren. Een minpunt alleen in het dessert waar speculoos in een soort kaneelspons omgetoverd was en dat voor het aperitief geen keuzekaartje aangeboden werd. Maar apart daarvan, kijk ik uit naar een volgend bezoek.

Jos
Reviewed on: unknown

Tweede bezoek aan dit restaurant was weeral...

Tweede bezoek aan dit restaurant was weeral een voltreffer. Niettegenstaande twee maal het nieuws dat de gekozen wijn op de wijnkaart niet voorradig was, werd iets later, alles goed gemaakt door een uitstekend voorgerecht (salade Renard met halve kreeft) waarin overheerlijke Foie Gras was verwerkt. Het lam als hoofdgerecht is een aanrader.

Jos
Reviewed on: unknown

Uitstekend ontvangst, kennismakingsmenu die...

Uitstekend ontvangst, kennismakingsmenu die prijs/kwaliteit overtreft. Op onze wenken bedient door vakkundig personeel in een aangenaam kader. Een schoonheidsfoutje in de rekening. Conclusie een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

Guy
Reviewed on: unknown

Als het eens iets meer mag zijn....

Als het eens iets meer mag zijn.

All reviews of this restaurant