Kitchen
Budget
€€
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
7.0 Based on 4 reviews
Service
Quality
Atmosphere
4 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Philip
Reviewed on: unknown
Philip recommends this restaurant for: Kids

Lekkere maandmenu

Het eten was zeer lekker en ruime porties. Voor de kinderen was het ook leuk

Pieter
Reviewed on: unknown

Een teleurstelling, prijs-kwaliteit niet in balans

De porties en de kwaliteit van het eten waren teleurstellend. De kip van het koninginnenhapje zat vol beentjes en het varkenshaasje was qua portie heel weinig. Voor deze prijs zou je bovendien ook wel een betere keuken mogen verwachten. Wel een leuke speeltuin voor kinderen. Service was wat het moet zijn, correct.

Wendy
Reviewed on: unknown

overprijsd en eten was een teleurstelling

We zijn er gisteren heen gegaan met ons gezin. Mijn man en ik zaten er heel mooi buiten, terwijl de kinderen speelden in de goed onderhouden speeltuin van het restaurant. De teleurstelling begon echter wanneer het eten (na lang wachten) opgediend werd. De slaatjes die we gevraagd hadden vielen zeer pover uit: wat blaadjes ijsbergsla, enkele schijfjes komkommer en rode biet en wat geraspte wortel en knolselder. Geen lekkere dressing erbij. Frietjes kwamen uit zo'n diepvrieszak. De bediening was vriendelijk, maar traag en slordig (2x iets vergeten). De grootste teleurstelling moest echter nog komen: de rekening. Deze was abnormaal hoog voor hetgeen we gekregen hadden. Het restaurant hanteert erg hoge prijzen (voor lage kwaliteit) en rekent voor alles extra's (mayo, ketchup, friet,...). We gaan regelmatig uit eten met ons vieren en hebben nog nooit zo'n slechte prijs/kwaliteit gekregen. Vandaar dat ik besloten heb om een recensie te plaatsen (iets wat ik eigenlijk nog nooit gedaan heb).

Senna
Reviewed on: unknown

1 van mijn lieveling restaurants waar ik ga...

1 van mijn lieveling restaurants waar ik ga gaan eten. Prijs/kwaliteit ligt perfect. Je kan er lekkere echte Belgische kost eten. Voor de kinderen is er een buiten speeltuin wat zeer interessant is voor in de zomer. Ook het personeel is er zeer vriendelijk. Zo was mijn steak iets te ver gebakken dan dat ik had gevraagd. Ter compensatie kreeg ik een gratis koffie. 9/10!

All reviews of this restaurant