Budget
€€€
Opening hours
Opening hours
About this restaurant
Since childhood, Zino has been passionate about gastronomy and grilling. He got the cooking bug from his father Jean-Pierre Jacobs and the many culinary trips he made during his youth. After his training at Hof ter Duinen, he quickly rose through the ranks as head chef at Indoor Ski Aspen and later KV Mechelen. With grill master Lennox Hastie as a great inspiration, he returned to the roots in 2020. He founded Zcatering, a catering company focused on grilling on wood fire. The concept caught on immediately. Today, he is building a new culinary dream with Ember. Together with his sous-chef and partner, Arthur Doppee, he wants to put Mechelen back on the gastronomic map.
Review score
9.5 Based on 310 reviews
Service
Quality
Atmosphere
310 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
Joris
Reviewed on: 27/07/2025
Joris recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Het is lang geleden dat ik in Mechelen zo ongel...

Het is lang geleden dat ik in Mechelen zo ongelooflijk lekker getafeld heb. De mensen waren super vriendelijk. Heel duidelijk een sfeer van wij maken voor jullie een heerlijke maaltijd en jullie moeten alleen maar genieten. En dat hebben we gedaan.

Hugo
Reviewed on: 26/07/2025
Hugo recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Goede attente service, het eten was heerlijk,...

Goede attente service, het eten was heerlijk, een echte belevenis en de wijnen waren heel goed, soms wat gedurfd, maar dat maakte het avontuur des te spannender.

Erik
Reviewed on: 25/07/2025
Erik recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heerlijk gegeten , super vriendelijke bediening...

Heerlijk gegeten , super vriendelijke bediening. Een ervaring om niet meer te vergeten. Fantastisch die uitleg bij elke gang van het menu . Super

Nick
Reviewed on: 25/07/2025
Nick recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

de beste service die ik recent heb mogen ervare...

de beste service die ik recent heb mogen ervaren.

Hans
Reviewed on: 25/07/2025
Hans recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Ons bezoek aan Ember was een unieke ervaring....

Ons bezoek aan Ember was een unieke ervaring. De gerechten vormden een ware beleving en de pairing met wijn (en porto) versterkte dit nog verder. De sympathieke chef en zijn team nemen je letterlijk mee op hun culinaire reis. Wij komen zeker terug bij Ember.

Tom
Reviewed on: 19/07/2025
Tom recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Voor de 2de maal zeer aangenaam verrast....

Voor de 2de maal zeer aangenaam verrast.

Ewoud
Reviewed on: 06/07/2025
Ewoud recommends this restaurant for: Groups

- niet iedereen heeft interesse in een vis...

- niet iedereen heeft interesse in een vis menu, ook al is die fantastisch klaar gemaakt. Laat weten via website dat vele gangen vis bevatten. - prijs/kwaliteit is ondermaats. Het is niet omdat jullie origineel zijn, dat het eten automatisch verfijnd is. - de consistentie van jullie amuses klopt niet. Sommige ingrediënten zijn te grof en andere zijn te koud tegenover de rest. De lagustine is praktisch niet op te nemen zonder dat het uit elkaar valt Normaal gezien ben ik een pak minder kritisch, maar als ik 800 euro voor 4 mensen betaal, dan zijn de verwachtingen heel hoog en die zijn verre van vervuld. Service was goed, maar mijn achternaam was verkeerd geschreven. Bottomline, jullie zullen nog serieus moeten groeien om jullie prijs te rechtvaardigen.

Filip
Reviewed on: 06/07/2025
Filip recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Mooie setting, verrassende gerechten, lekkere...

Mooie setting, verrassende gerechten, lekkere wijnen en andere drankjes. Genoten!!!

Poyan K.
Reviewed on: 06/07/2025
Poyan K. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Een geweldige ervaring met geweldige service...

Een geweldige ervaring met geweldige service en unieke gerechten die met passie bereid zijn. Wij hadden geen idee wat we konden verwachten en daardoor werden we een beetje overvallen door het aantal gangen en de duur van avond. Wij zaten er tussen 19:00 en 23:00. Al met al geweldig.

Erik
Reviewed on: 06/07/2025
Erik recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Ronduit fantastisch...

Ronduit fantastisch

All reviews of this restaurant