Budget
€€€
Opening hours
Opening hours
About this restaurant
Since childhood, Zino has been passionate about gastronomy and grilling. He got the cooking bug from his father Jean-Pierre Jacobs and the many culinary trips he made during his youth. After his training at Hof ter Duinen, he quickly rose through the ranks as head chef at Indoor Ski Aspen and later KV Mechelen. With grill master Lennox Hastie as a great inspiration, he returned to the roots in 2020. He founded Zcatering, a catering company focused on grilling on wood fire. The concept caught on immediately. Today, he is building a new culinary dream with Ember. Together with his sous-chef and partner, Arthur Doppee, he wants to put Mechelen back on the gastronomic map.
Review score
9.5 Based on 296 reviews
Service
Quality
Atmosphere
296 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
Jonathan C.
Reviewed on: 22/06/2025
Jonathan C. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Zeer verfijnd en getrouw aan lokale producten...

Zeer verfijnd en getrouw aan lokale producten (zelfs de wijnen). Aanrader!

Koen
Reviewed on: 21/06/2025
Koen recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Geweldige zaak...

Geweldige zaak

Dirk
Reviewed on: 20/06/2025
Dirk recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Top restaurant. Very creative kitchen. A marve...

Top restaurant. Very creative kitchen. A marvel for the eye and tongue

Evelien
Reviewed on: 20/06/2025
Evelien recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Smaakbommetjes met veel respect voor de product...

Smaakbommetjes met veel respect voor de producten, prachtig gepresenteerd en een beetje showgehalte!

Gitte
Reviewed on: 08/06/2025
Gitte recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Prachtige locatie, overheerlijk eten, vriendeli...

Prachtige locatie, overheerlijk eten, vriendelijk en attent personeel. Voor herhaling vatbaar

ALAIN
Reviewed on: 02/06/2025
ALAIN recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Menu, open keuken, manier van koken, drank...

Menu, open keuken, manier van koken, drank formule en het team. Allemaal top, enorme beleving qua smaken en manier van koken.

Stefan
Reviewed on: 31/05/2025
Stefan recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel veel kleine, verfijnde gerechten (die...

Heel veel kleine, verfijnde gerechten (die morille! Die oester!) en een aangename vibe. Leuk concept ook, rond roken en grillen, waardoor het niet het zoveelste klassieke restaurant in de rij is. We waren even bezorgd dat alles gerookt zou smaken, maar dat werd uiteindelijk goed gedoseerd. Chapeau ook dat ‘roken en grillen’ hier niet automatisch ‘een hoop vlees’ betekent. Minpuntje: het aperitief (25 euro per persoon voor 1 glas schuimwijn) was echt te duur.

Ward
Reviewed on: 30/05/2025
Ward recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Top service Top eten...

Top service Top eten

Gunter
Reviewed on: 25/05/2025

Fant...

Fant

Anne-Marie
Reviewed on: 23/05/2025
Anne-Marie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Fantastisch gegeten, vriendelijke bediening,...

Fantastisch gegeten, vriendelijke bediening, mooi kader! Kortom perfect

All reviews of this restaurant