Extraordinary 9.1 Score based on 29 reviews
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday evening, Thursday, Saturday noon
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
9.1 Based on 29 reviews
Service
Quality
Atmosphere
29 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Luc
Reviewed on: unknown
Luc recommends this restaurant for: Gastronomy, Price/quality

Hier kom ik terug!

Lekker gegeten, verse produkten, leuk hapje vooraf. Eén minpuntje, er is veel lawaai, dit stoorde mij toch omdat je dan als koppel mekaar moeilijk verstaat tussen die groepen.

Luc Baillieu
0 Favorites
Reviewed on  07/09/2015

Nog vergeten, de pasta is lekker maar wel een heel kleine portie.

Jean Paul
Reviewed on: unknown
Jean Paul recommends this restaurant for: Couples, Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

zeer lekker, kleine porties

echte Italiaanse keuken;chef is van region Sorrento. inderdaad misschien wel beste Italiaanse resto in Mechelse omstreken. Niet goedkoop, maar zijn geld waard. Uitstekende wijnen. Minpunt = kleine porties. Met enkel hoofdgerecht heb je niet voldoende. Vriendelijke bediening, maar één keer krijg je degustief van het huis en andere keer niks > wel storend. Alleszins 100 keer beter dan omhooggeschreven resaurants "à la spiga d'oro".

Marc
Reviewed on: unknown

Op uitnodiging van onze beste buren hebben...

Op uitnodiging van onze beste buren hebben we op een zeer aangename wijze kennis gemaakt met dit restaurant. Verse ingredienten, vriendelijke ontvangst en als toetje een kennismaking met de "Chef" die geen angst had de kookpotten even alleen te laten om in de zaal te informaren of alles OK was. Een echte aanrader!

Ellie
Reviewed on: unknown

Op aanraden van vrienden had ik voor mezelf...

Op aanraden van vrienden had ik voor mezelf en mijn gezelschap gereserveerd in ' La Vigna ' . We werden er heel warm ontvangen door de gastvrouw en haar echtgenoot-kok. Het is er gezellig zitten, maar vooral HEEL lekker eten...We kozen voor de menu van de chef en lieten ons verrassen door zoveel creativiteit. Ik durf te beweren dat ' La Vigna ' het beste Italiaanse restaurant is van Mechelen en omstreken...

Olaf
Reviewed on: unknown

Woensdagavond gaan eten op aanraden van vriende...

Woensdagavond gaan eten op aanraden van vrienden. Het eten was enorm lekker en alles vers en huisbereid van kaaskroketten tot alle opgediende pasta's. Restaurant is gezellig ingericht en bediening en keuken waren prima op elkaar afgestemd. Een echte aanrader voor liefhebbers van de echte pure, eerlijke Italiaanse keuken. Wij komen zeker nog terug !

Eddy
Reviewed on: unknown

Dit Italiaanse restaurant is topkwaliteit,...

Dit Italiaanse restaurant is topkwaliteit, ver boven het gemiddelde. Een veelzijdige kaart, bijzonder mooi gedresseerde borden. Bijvoorbeeld de ossobucco is overheerlijk. Bij een menu kan je voor slechts 7 € overheerlijke passende Italiaanse wijnen nemen. De innemende gastvrouw is er bijzonder gul mee. Wij gaan er zeker terug en dat zal niet lang duren !

Brecht
Reviewed on: unknown

Ik wil La Vigna aan iedereen aanraden: zij...

Ik wil La Vigna aan iedereen aanraden: zij die Italië goed kennen proeven bij La Vigna terug wat ze daar zo lekker vonden, en zij die Italië minder goed kennen leren hier hoe de Italiaanse keuken écht smaakt: geen nodeloos ingewikkelde liflafjes, maar de puurheid van uitgelezen ingrediënten, smaken en texturen. Ik ben er nog nooit ontgoocheld, zeker niet als je neemt wat Alfredo en Nikki zelf aanraden. Om het cru te zeggen: op sommige andere plaatsen betaal je het dubbel en eet je nog niet half zo lekker.

Rudi
Reviewed on: unknown

Heerlijk !! De beste Italianse restaurant...

Heerlijk !! De beste Italianse restaurant van Mechelen en omstreken.

Jurgen
Reviewed on: unknown

We hebben hier zeer lekker gegeten van de eerli...

We hebben hier zeer lekker gegeten van de eerlijke Itlaliaanse keuken. We waanden ons in een typisch restaurant in Italië zowel qua ontvangst, smaak en vriendelijkheid. Hier keren we zeker terug.

Julius
Reviewed on: unknown

La Vigna is gewoonweg een Italiaans toprestaura...

La Vigna is gewoonweg een Italiaans toprestaurant. Gastvrouw Nicki Piscador ontvangt haar gasten in een aangenaam, gestyleerd kader met gezellige Italiaanse achtergrondmuziek. Alfredo Barbaro biedt het beste uit de Italiaanse keuken en een kwaliteit van hetzelfde niveau als de grote namen met een ster uit de streek. Mooie kaart, maar de suggesties van de chef zijn altijd raak. Nicki presenteert ook altijd de juiste wijnkeuze. Tenslotte: de prijs zal u niet afschrikken om hier vaak te komen genieten.

All reviews of this restaurant