Kitchen
Budget
€€€
Closing days
Wednesday, Thursday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.8 Based on 8 reviews
Service
Quality
Atmosphere
8 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Krista
Reviewed on: unknown
Krista recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

The place to be in Middelkerke

Wat ons betreft, hét restaurant in Middelkerke waar prijs/kwaliteit troef zijn. Niets op aan te merken : niet op de kwaliteit van het eten, de originaliteit in de samenstelling van de menu's, de presentatie op de borden, de aangepaste wijnen, de bediening, het interieur. Alles matcht ! Een absolute aanrader !

placeholder
ALAIN
Reviewed on: unknown
ALAIN recommends this restaurant for: Couples

Goed restaurant.

Bij de telefonische boeking werden we vriendelijk te woord gestaan. We hadden vooraf een reservatie-mail gestuurd via hun website, maar deze bleef onbeantwoord. Zeer mooi en verzorgd interieur. De ontvangst door de "chef de salle" (eigenaar?) was vrij stijf. Daarentegen was de bejegening door de "dame des huizes" voorbeeldig! Vriendelijk en charmant. We bestelden 4 menu's met wijnen inbegrepen. Alle gerechten, diverse per persoon, waren zeer mooi gepresenteerd, genoeg én lekker. Ook was er genoeg wijn in onze glazen. Totale prijs: aperitieven, menu, dessert en 1 pousse-café: 353 €. Het was de 2de maal dat we dit restaurant bezochten.

WILLY
Reviewed on: unknown

the best

een van de beste restaurants zoniet het beste in zijn prijsklasse vriendelijke bediening kraaknet en heel lekker eten zeker een aanrader

St
Reviewed on: unknown

Prima restaurant waar prijs/kwaliteit prima...

Prima restaurant waar prijs/kwaliteit prima overeen stemmen. Een adres om zeker en vast te bezoeken. Je vindt er een correcte bediening en kan er zelfs zonder problemen met je kinderen terecht! Het eten is er zeer lekker en de bediening is goed! Dit restaurant mag zich zeker bij de beste van Middelkerke rekenen.

placeholder
ALAIN
Reviewed on: unknown

Resto CHAPLIN - Middelkerke. In een mooi...

Resto CHAPLIN - Middelkerke. In een mooi kader geniet je van een aangename sfeer. Je wordt vriendelijk en beleefd, doch met stijl bediend. De maandmenu met wijnen inbegrepen is een aanrader (+/- 65€). A. COPPENS -

jean-pierre
Reviewed on: unknown

nous avons bien mangés,cadre sympatique.Dommage...

nous avons bien mangés,cadre sympatique.Dommage que le patron soit peu souriant

RASKIN
Reviewed on: unknown

Chateaubrian sauce béarnaise . Repas et service...

Chateaubrian sauce béarnaise . Repas et service d'excellente qualité. J'y retournerai, c'est certain.

Nico
Reviewed on: unknown

Wij hadden gekozen voor het 4-gangen keuzemenu...

Wij hadden gekozen voor het 4-gangen keuzemenu met aangepaste wijn. Ik had een wachtbordje met hapjes, wildpastei met fruitgarnituur, een heerlijke vissoep, eendeborst en het dessertbord van de chef. Een culinaire aanrader ! En wat een porties ! Ook de aangepaste wijnen (2 witte en één rode) waren verzorgd en werden overvloedig geschonken. Gelukkig waren we te voet en verbleven we in Middelkerke. We gaan zeker terug (en misschien moeten we de volgende keer een "doggy bag" vragen of het 3-gangen menu nemen).

All reviews of this restaurant