Zeedijk 138 8430 MIDDELKERKE
Kitchen
Budget
Opening hours
Now closed Show all hours
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
7.0 Based on 5 reviews
Service
Quality
Atmosphere
5 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Pascal V.
Dined on: 03/04/2018
Pascal V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Ze waren vriendelijk en het was lekker...

Ze waren vriendelijk en het was lekker

martine
Dined on: 25/02/2018
martine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel mooi kader.+ Zeezicht.De beste en malste...

Heel mooi kader.+ Zeezicht.De beste en malste Rib Eye dat mijn man al gegeten heeft De witte wijn was lekker in zijn prijs kwaliteit.

placeholder
fred
fred recommends this restaurant for: Groups, Kids

beaucoup de choses a revoir

1 photos sur le sites proposes des cuisses de grenouilles a l'arrive pas de cuisses sites doit être changer 2 nous sommes en 2017 pas de visa cash !!!!!!!!!!!! 3 pour le prix de la carte croquettes crevettes pas maison carbonades pas maison en fait tous est industriel 4a notre arriver 2 services pas de tabès a 8h avec resas in donne les tables aux gens de passages sans les bloqués

Michel

Ik heb dit restaurant samen met mijn familie...

Ik heb dit restaurant samen met mijn familie begin vorige week bezocht. Van buiten zag het restaurant er gerenoveerd uit, maar binnenin nog steeds verouderd. We werden heel slecht onthaald want de zaakvoerster was niet happig op het idee dat we tafels samenschoven zodat onze twee kindjes mooi aansloten aan tafel (kinderstoel+buggy), dus wilde ze ons apart plaatsen. Ten tweede was de service ook niet vriendelijk. We hebben er met 4 mosseltjes natuur gegeten, en het trok op niks. Het was één en al zand. Toen we de mosseltjes aan de kant schoven en beneden keken in de soep was er een bodem van zand. Ofwel schort er iets met de bereiding, of hun product, maar dit kan echt niet door de beugel eens je rond de 200euro moet uitgeven om met 6volwassenen en 2 kindjes te eten. Wij hebben het probleem van het zand gemeld, maar hier werd niks aan gedaan. Ik weiger om er nog een stap binnen te zetten. op alle scores 5/10, omdat het niet lager kon.

armand

vraiment un etablissement à recommander aux...

vraiment un etablissement à recommander aux francophones de passage à Middelkerke.Tout est fait pour vous mettre à l'aise et le rapport qualitè prix est parfait.

All reviews of this restaurant