Extraordinary 9.2 Score based on 11 reviews
We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
€€€
Closing days
Tuesday - Wednesday (exc. July-August)
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
9.2 Based on 11 reviews
Service
Quality
Atmosphere
11 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Gilles
Reviewed on: unknown

We zijn er met z'n tweetjes gaan eten op 31...

We zijn er met z'n tweetjes gaan eten op 31 oktober 2009. Het was een zeer aangename verrassing! De ontvangst en de bediening gedurende de hele avond was heel hartelijk. We kozen voor het maandmenu (49€) met St Jacobsnootjes als voorgerecht (excellent!), fazant als hoofdgerecht en enkele heerlijke kazen als dessert. De gerechten waren perfect van textuur en cuisson, perfect van smaak. Jammer dat er geen menu wijnen inclusief geserveerd wordt, want nu was het wat zoeken naar de juiste begeleiding. Met dank aan de heer en dames van de Marquize!

Leon
Reviewed on: unknown

Wij zijn er in de maand jullie gaan eten. ...

Wij zijn er in de maand jullie gaan eten. Uiterst verfijnd. De lunch 's middags is zeker ook een aanrader. Gaan volgend jaar zeker terug.

Véronique
Reviewed on: unknown

Cuisine excellente. Le menu homard est succule...

Cuisine excellente. Le menu homard est succulent et le service sympathique.

Marc
Reviewed on: unknown

De door ons gestelde hoge verwachting, als...

De door ons gestelde hoge verwachting, als gevolg van de vele positieve kritieken, werd niet teleurgesteld. Een warme ontvangst, een klantvriendelijke bediening en vooral het bijzonder lekker, op een creatieve manier geserveerd, kreeftenmenu stonden borg voor een fijn culinair onderonsje. Zeker aan te bevelen. Gefeliciteerd.

Lily
Reviewed on: unknown

Tweemaal naar hetzelfde restaurant gaan, gebeur...

Tweemaal naar hetzelfde restaurant gaan, gebeurt zelden. Wij zijn niet vlug tevreden maar het restaurant Marquize overtreft onze stoutste dromen zodat we vaste klanten zijn geworden. Hier is het bij elk bezoek steeds genieten van het begin tot het einde. De chef, zijn echtgenote en het personeel blijven ons verbazen. Alles is dik in orde: het onthaal, de professionele kennis, de presentatie en kwaliteit van de gerechten die zeer smaakvol bereid zijn met verse producten (alles is subliem maar vooral de sausjes zijn "af "). Er zijn steeds verrassende, oogverblindende desserten om nog te zwijgen over de uitmuntende koffie of thee met de homemade koekjes. Kortom de Marquize is een aanrader voor iedereen die graag culinair verwend wordt.

Paul
Reviewed on: unknown

Client depuis l'ouverture , jamais nous n'avons...

Client depuis l'ouverture , jamais nous n'avons été déçu ni par la qualité des mêts proposés ni par le service , nous retournons volontiers chaque mois faisant même le détour depuis le Brabant wallon , si nous décidons d'une visite à la côte , Bravo

Willy
Reviewed on: unknown

Alhoewel ik op deze site voor dit restaurant...

Alhoewel ik op deze site voor dit restaurant op alles 10/10 gaf kreeg ik later te horen van de uitbaatster dat zij, samen met de kok, niet gediend was door mijn opmerking dat de porties te klein waren geweest. Bij dat LAATSTE bezoekje was een "repasse" wél mogelijk... Het was dus duidelijk opbouwende kritiek geweest! Spijtig dat ze me hierdoor als klant verloren hebben. Ik kan daar nu nooit meer in een serene sfeer van een maaltijd genieten.

Sabrina
Reviewed on: unknown

Wat valt er op te merken... NIETS!!! Schittere...

Wat valt er op te merken... NIETS!!! Schitterende en originele gerechten, mooi gepresenteerd, die een ware streling voor de tong zijn. De bediening is zoals het hoort in deze prijklasse: vriendelijk - warm & professioneel. Als er dan toch een opmerking te geven zou zijn... het interieur oogt licht oudbollig maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door alle andere kwaliteiten waar dit restaurant over beschikt. Dit is een pareltje op culinair gebied aan onze Belgische kust!!!

michel
Reviewed on: unknown

cadre parfait; un accueil plus que parfait...

cadre parfait; un accueil plus que parfait et charmant; une suisine digne d'un étoilé du guide rouge

Dirk
Reviewed on: unknown

De sfeer, de muziek en de bediening zijn in...

De sfeer, de muziek en de bediening zijn in dit restaurant perfect op mekaar afgestemd. Het maandmenu was correct, mooi en erg lekker maar helaas te kleine porties. Hier mag best nog aan gewerkt worden! De wijnkaart is niet erg uitgebreid maar onze twee wijntjes waren een perfecte keuze. Een aanrader voor iedereen die lekker wil eten in een aangenaam kader, je mag helaas niet te veel honger hebben. Échte Franse keuken dus!

All reviews of this restaurant