Alles net en...
Alles net en
We hadden tapas gevraagd voor 4 personen en een bordje gekregen voor 2,eerst zei men voor 4 en nadien voor 2,Paardensteak saignant gevraagd en uitgebakken gekregen en het ergste van al Hertenfilet 2 maal besteld en had de venster opengestaan het had buitengevlogen door de wind,veel te weinig voor de prijs dat je moet betalen En het dessert crème brule was koud en de crème geschift,niet meer voor herhaling vatbaar
Zeer lekker en verzorgd , vriendelijkheid personeel. Een aanrader , wij komen vast en zeker terug.
Hartelijk ontvangst. Nette zaal. Voldoende ruimte tussen de tafels. Uitgebreide kaart. Vlees (paardensteak en hertenstoofpot) was zowel bij mezelf als bij mijn partner niet goed van gaartijd. Groentjes en kroketten waren wel heel lekker. Dessert was lekker, maar duur.
Heel lekker gegeten. Vlotte en vriendelijke bediening. Prijzen zijn ok.
Prima prijs/kwaliteit! Vlotte en vriendelijke bediening. Is een aanrader! Komen regelmatig eens langs
Heeel erg vriendelijk en verzorgde service
Gezellig , lekker, aangename werkende mensen
Altijd vriendelijke bediening en super lekker eten aan betaalbare prijzen , een aanrader voor iedereen
Genoten van een zeer gezellige avond met een heel lekkere dikke paardensteak, lekker wijntje en aangename bediening!