Budget
Closing days
Open 7/7
Contact
Show phone number Email Website
About this restaurant
WELKOM

Wie lekker wil eten zonder een aanslag op zijn portemonnee te vrezen, volge de “Ridders van de weg”. Routiers prefereren van oudsher een stevige hap die staat voor kwaliteit en volume bovenop democratisch tafelen.

De romantiek van stoere multitonners vind je alleen nog in roadmovies terug, maar vriendelijke service en een (h)eerlijke tafel vormen nog steeds het uithangbord.
De familie Verheyde staat er sinds mensenheugenis om bekend alleen het beste in het bord te dulden al moeten ze daar zelf de biefstukken voor kweken. Dankzij het fokken van kwaliteitsvee op het eigen bedrijf staat de chef zonder blozen garant voor een schitterend product dat een kritische evaluatie probleemloos doorstaat. Dezelfde zorg wordt besteed aan het mooie visassortiment en de groene vitamientjes. Waar anders kan je elke dag, tot in de late uurtjes terecht? Waar anders smaken de verse frietjes nog net zo lekker als lang geleden bij oma thuis? Precies!
Wil je dit genoegen met anderen delen, geen probleem. In het kraaknette zaaltje kan je terecht voor elke gebeurtenis die om een feestje vraagt.
Review score
Be the first to write a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice