Reviews for 3ri4en

5 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
5 reviews
date score
Tiny
Reviewed on: unknown
Tiny recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Geslaagde verjaardag

Zijn met een groepje van 5 gaan eten voor een verjaardag. Zaten aan een super gezellige tafel vlak aan de open haard ( niet aan natuurlijk maar geeft zo een gezellig gevoel) op de kaart voor ieders wat wils gevonden en de bediening was zeer vriendelijk. we hadden ook een zeer goed zicht op de speeltuin. Zeker de moeite om met de kinderen terug te komen. Komen deze zomer zeker op het terras zitten.

eddy
Reviewed on: unknown

prachtige lokatie aan de drie rivieren

We hebben maakten hier vorige zomer een stop met de fiets. Het terras heeft zonder twijfel het mooiste uitzicht van uren in het rond. Onze kaaskroketten waren uitstekend. We komen deze zomer zeker terug.

Jessy
Reviewed on: unknown

lekker gegeten in een zeer gezellig kader en...

lekker gegeten in een zeer gezellig kader en een aangename sfeer. Echt een aanrader! De patron is hier bijna altijd zelf aanwezig, wat wij dan toch een belangrijk punt vinden.

arnouts
Reviewed on: unknown

Zeer goede prijs -kwaliteit. Vriendelijke bedie...

Zeer goede prijs -kwaliteit. Vriendelijke bediening. Aangenaam kader. Voor ons een aanrader.

Yves
Reviewed on: unknown

Werkelijk een aanrader. Gaan eten met de kinder...

Werkelijk een aanrader. Gaan eten met de kinderen, erg attentvolle service, zeker voor de kleintjes. Een erg mooi interieur en een leuke kaart, zeker niet te duur. Wij gaan zeker terug.

date score