Kitchen
Budget
€€
Closing days
Wednesday
Contact
Show phone number Email Website
View all restaurant details
Review score
8.0 Based on 36 reviews
Service
Quality
Atmosphere
36 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Lisa
Reviewed on: 15/04/2018
Lisa recommends this restaurant for: Couples

schandalig

Het was echt niet oke; ben nog nooit zo slecht bediend

Dimitri
Reviewed on: unknown

Mooi plekje, eten kan beter

Een eerste bezoek aan restaurant Zeezicht van ons gezin met kleuter. Prachtig plekje, met mooi uitzicht vanop het terras. De bediening was ook vriendelijk. Het eten was wat ontgoochelend. Stoofvlees en frieten vielen heel zwaar op de maag (vettig), net als de kaaskroketten. Het kindermenu hamburger met frietjes bleek een diepvrieshamburger te zijn (curryworst in hamburgervorm). De moelleux kon ook beter: die was al opengebarsten bij serveren. Jammer!

Davy
Reviewed on: unknown

Brasserie - correct

Ietwat simpele keuken zonder eigen toets

Nadine
Reviewed on: unknown

heerlijk

het eten was lekker en het was er gezellig ,wat moet ne mens meer hebben !

Marc
Reviewed on: unknown

Koniginnehapje

Had eerder de indruk dat de champgnons in het gerecht uit blik kwamen dar vers te zijn. Inkadering straalt wat kilte uit, dus kan iets sfeervoller ingericht worden.

ANN
Reviewed on: unknown

goed

Zeker voor herhaling vatbaar. Enkel spijtig gezien de periode van het jaar, dat er geen wild op het suggestiebord was voorzien. Bij de bestelling van 1 van onze gasten kwamen ze achteraf melden dat het bestelde vlees (Argentijnse entrecote) niet meer en voorraad was. Voor de rest geen nadelen.

Leo
Reviewed on: unknown

behoorlijk zonder meer

mosselen gaan eten mosselen goudmerk behoorlijke portie frieten te vet en vrij slap goede service kader doordeweeks prijzen redelijk wasooi weer en omdat er op het terras bediend werd open deuren en enorm veel vliegen binnen wat finaal storend was misschien voor de uitbaters stof tot nadenken

Jan
Reviewed on: unknown

Mijn eerste bezoek aan Zeezicht

Zeker nog eens over te doen, vleesbereidingen waren ok, paling had meer smaak moegen hebben.Mooïe plaats op het terras,gezellig.Ons huisdier mocht mee (grote,maar brave hond). Er was wel duidelijk een verschil in de bediening,één kelner misten inzet en motivatie, jammer want dat vertaalt zich ook in de score.

Fabienne
Reviewed on: unknown

zeker voor herhaling vatbaar

Wij hebben enorm genoten van ons bezoek aan jullie restaurant. Het eten was weer heel lekker , trouwens zoals alle vorige keren dat ik het restaurant bezocht heb. Dus zeer zeker tot binnenkort.

Lucien
Reviewed on: unknown

goed

betere braserie

All reviews of this restaurant