Bediening was top, Ook de aangepaste wijnen...
Bediening was top, Ook de aangepaste wijnen gingen perfect mee met de gerechten. Tevens goede bediening
Gemakkelijke reservatie, goede ontvangst, gezellig interieur, lekker eten en drinken met schappelijke prijzen.
Heel lekker eten en heel vriendelijk personeel.
Zeer lekker menu prijs/kwaliteit ok. Bediening zeer vriendelijk en aangenaam. Dikke aanrader om een gezellige lunch of diner te nuttigen.
Beste, We hebben uw restaurant een paar jaren geleden bezocht; we houden hier een heel goede herinnering en ervaring. Wij kunnen niet zeggen dat we gisteren 13/02/2022 slecht gegeten hebben, maar tijdens het apperitef waren de kleine kazenballetjes industrieel gemaakt. De croutons met het rundvlees waren ook niet huisgemaakt.. De kreeft ravialos kwamen van ISPC; spijtig saus was heerlijk! De saus en de groentjes van het hoofdgerecht heel lekker; spijtig de rostis waren ook industrieel.. En ik ben bijna heel zeker dat het dessert ook industrieel gemaakt is. In onze herinnering was het vroeger veel beter qua eten. Kader en service van het restaurant is en blijft echt goed en aangenaam!
Lekker eten. Goede wijn. Perfecte bediening. Veel beter kan eigenlijk niet. Ga zeker nog eens terug.
Super lekker zoals altijd en een vriendelijke bediening. Een aanrader
Het eten was heel lekker en verzorgd. Zeer vriendelijke bediening. Minpunt, we hadden graag een hele fles wijn besteld maar volgens de chef ging dat niet, waarom niet? Een dessertwijn en te duur. Geen probleem voor ons maar blijkbaar voor hem wel. Deze wijn is nochtans in Tongeren te verkrijgen aan €10. Laat ze dan nog het dubbele of nog meer kosten, als klant het wilt betalen wat is dan het probleem? Chef zelf niet gezien, de ober moest het ocharme maar oplossen en druk was het niet.
Cannelloni van rund en koningskrab: te veel rund rond de konningskrab waardoor de smaak van de koningskrab??? verloren ging. een stukje konningskrab appart serveren is al een delicatesse op zich. Ravioli van kreeft: te weinig smaak van de kreeft in de ravioli. glazen wijn mochten wat meer worden gevuld. Hoofdschotel en dessert lekker; Mvg, JP