Kitchen
Budget
€€€
Contact
Show phone number Email Website Facebook
About this restaurant
Restaurant “the rosegarden” biedt klassieke, Franse gerechten met moderne tinten..

Versheid, kwaliteit en vriendelijkheid zijn onze sterke troeven.
U kan bij ons terecht voor zowel een snelle zakenlunch, maar
ook om gewoon te genieten van onze vaste kaart of degustatiemenu.

Eén van onze specialiteiten zijn seizoensgebonden gerechten. Hierdoor is er steeds variatie in onze kaart. Bij onze heerlijke gerechten hoort natuurlijk een lekkere wijn uit ons groot en gevarieerd wijnassortiment, een passie van de chef.

Opgestart op 18 juli 2003 maken wij nog steeds onze dromen waar!
View all restaurant details
Review score
7.4 Based on 4 reviews
Service
Quality
Atmosphere
4 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
willy
Reviewed on: 23/07/2019
willy recommends this restaurant for: Couples, Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

gewoon uitmuntend !!!!

kwaliteit en vers !!!!

Freddy
Reviewed on: unknown
Freddy recommends this restaurant for: Gastronomy

hemels lekker

Gaan reeds jaren naar deze gastronomische tempel. Nooit betere (klassieke) bereiding van hoppescheuten gegeten. De king-crab (stevige portie) en de asperges op vlaamse wijze zijn gewoon subliem. Alles steeds kraakvers en fantastisch bereid door een echte topchef. De wildbereidingen zijn ook niet van deze wereld.. Ook de zeer goeie huiswijn is niet te versmaden. Hopelijk mogen we hier nog jaren verder van genieten. Freddy uit Berlare

Jean-Pierre
Reviewed on: unknown

Zeer goede prijs -kwaliteit verhouding;vlotte(s...

Zeer goede prijs -kwaliteit verhouding;vlotte(soms iets te snel) en vriendelijke bediening. Goede huiswijn en zeker als nagerecht het bordje kaas nemen Is een jong team waar zeker nog progressie in zit

Erwin
Reviewed on: unknown

Lunch met echtgenote,echt genoten van een keuze...

Lunch met echtgenote,echt genoten van een keuze uit de suggesties. Voorgerecht (schotel van schampis,mosseltjes, krab en st.jabobsvrucht en een schotel met carpaccio van rundsvlees) met als hoofdgerecht fazant. Bijhorende en zeer passende wijn een Bourgogne van het huis Louis Jadot (2002). Heel vriendelijke en korrekte bediening.

All reviews of this restaurant