Budget
€€
Closing days
Thursday - Sunday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.5 Based on 14 reviews
Service
Quality
Atmosphere
14 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Tom
Reviewed on: unknown
Tom recommends this restaurant for: Couples, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Wat mij betreft het leukste adres van Tienen

Spijshuis Dieu serveert een eerder beperkte kaart die geregeld verandert. Het interieur is lekker alternatief, de bediening erg vriendelijk. De spijskaart is beperkt, maar de kwaliteit van 't eten is er iedere keer top. Prijs/kwaliteit vind ik dit een absolute aanrader, en ik keer er vaker terug dan in eender welk ander restaurant.

Sylvie
Reviewed on: unknown

Gezellig, ietwat duur voor wat het is

Heel wat jaren geleden ben ik ooit iets er gaan drinken en vond het een leuk concept. Lang getwijfeld om er te gaan eten, wegens de ietwat beperkte en eclectische kaart. Uiteindelijk na heel wat geruststellende reviews en een iets normalere kaart toch besloten om er eens te gaan eten en toch wat teleurgesteld. Het eten is te duur voor wat het is. Het is er wel erg klein en je zit echt op elkaar gepakt. Althans vooraan waar wij een vrij klein tafeltje hadden. We zaten met 3 mensen aan een tafel van 4 en de serveerster kon onze drie gerechten en 3 drankjes met moeite op de tafel kwijt. Ook zat ik geklemd tussen de kast en mijn tafelgenoot naast mij en de persoon die achter mij zat. Zeer lawaaierig ook maar de bediening is top. En ze jagen je niet buiten.

geert
Reviewed on: unknown

Ik koos voor de Zeewolf met prei-rucolastoemp,...

Ik koos voor de Zeewolf met prei-rucolastoemp, geconfijte citroen-thijmpasta en krokant gebakken Serranoham. 19,00 €. De vis was vers en op zijn vel gebakken, de cuisson en smaak waren perfect maar had misschien iets groter gemogen. de combinatie met de gebakken serranoham beviel me uitstekend en ook de stoemp was lekker. Ook voor deze beide ingredienten mocht de hoeveelheid iets ruimer uitgevallen zijn. Mijn partner koos voor witloof met hespenrollekes en was ook zeer tevreden. Jammer dat haar schotel 10 minuten na de mijne arriveerde en dat heb ik ook nog bij andere gasten in het restaurant kunnen vaststellen.De witte wijn van 15€/fles was lekker fris en lekker van smaak en paste uitstekend bij beide schotels.(een aanrader). al bij al was het lang geleden dat ik zo tevreden van tafel ging!

Patrick
Reviewed on: unknown

de top in dagverse keuken, daarbovenop belgisc...

de top in dagverse keuken, daarbovenop belgische superklassiekers gecombineerd met een regelmatig veranderende kaart knipoogend naar de mediterrane en oosterse keuken

Krista
Reviewed on: unknown

Uitstekende eetgelegenheid in Tienen. Schittere...

Uitstekende eetgelegenheid in Tienen. Schitterende prijs-kwaliteit verhouding. De bediening is altijd even stipt en vriendelijk. Alle gerechten kunnen bovendien ook nog afgehaald worden. We zijn nu reeds verschillende keren in het restaurant gaan eten en hebben ook al meermaals afgehaald. Alles is steeds piekfijn in orde. Een aanrader!

Joris
Reviewed on: unknown

Dit is een leuk restaurant met een goede, eerli...

Dit is een leuk restaurant met een goede, eerlijke keuken met verse ingredienten. Enkel de wijnen laten te wensen over (voor hetzelfde geld kan men zeker iets beter bekomen). Lekker gegeten voor weinig geld. Service is meer dan ok.

placeholder
Guy
Reviewed on: unknown

lekker voor een snelle maar kwaliteitsvolle...

lekker voor een snelle maar kwaliteitsvolle hap maar t'is juist je moet tijdig aanwezig zijn en reserveren zoniet pak je al eens naast de dagmenu . Wat voor mij dan weer een teken van kwaliteit en versheid is (op is op )

Roger
Reviewed on: unknown

Ongeveer een jaar geleden gaven we, na ons...

Ongeveer een jaar geleden gaven we, na ons eerste bezoek, een zeer lovende commentaar over dit restaurant. Ondertussen zijn we er nog een heel aantal keren geweest en een deel van dat eerdere enthousiasme is ondertussen toch wat getemperd. Het is nog steeds een heel leuk ingericht establissement en de bediening is er supervriendelijk. Aan de andere kant komt het meer en meer voor dat de dagschotel er 's avonds niet meer is. Er zijn een paar alternatieven (hamburger, balletjes in tomatensaus..) maar het overgrote deel van de gerechten op de kaart zijn meteen heel wat duurder dan de dagschotel. Reserveren is ook op weekdagen een must geworden (op zich een positief teken maar niet zo handig indien men na een drukke dag "snel" wat wil gaan eten) en de kwaliteit is niet altijd even hoogstaand. Zo hadden we recent nog behoorlijk wat zand in de sla bij onze steak.

Hilde
Reviewed on: unknown

Origineel interieur : de toonbanken, inclusief...

Origineel interieur : de toonbanken, inclusief de hoeden, van de vroegere hoedenwinkel staan nog in het restaurant . Het oude vloertje is uiterst charmant .Geen enkel bord is hetzelfde, maar toch vormen ze samen een knap geheel . Het geeft een gevoel alsof je op zondagmiddag onverwacht aanschuift aan de gezellige tafel van oma ... De kaart was eerder beperkt, en niet alles wat vermeld stond, was ook voorradig . De dagschotel was zonder meer lékker . Eerlijk genieten . Het roomijs is niet te versmaden als dessertje . De bediening is vriendelijk, snel . Ook erg kindvriendelijk . Een oud schoolbankje houdt tekenende kindjes rustig in de ban . Een ontspannen, huiselijke sfeer . Hier zie je ons zeker terug !

Roger
Reviewed on: unknown

Hele leuke en drukbezochte zaak in het centrum...

Hele leuke en drukbezochte zaak in het centrum van Tienen. Het restaurant zit waar vroeger een winkel was en een deel van het oude interieur werd behouden. De kaart is vrij beperkt maar er is elke dag ook een dagschotel aan een zeer interessante prijs. In tegenstelling tot in veel andere restaurants is de term dagschotel hier letterlijk te nemen in die zin dat je hem ook nog 's avonds kan bestellen. Zeer vriendelijke en efficiente bediening. Op vrijdag en zaterdag is reserveren zondermeer aan te raden.

All reviews of this restaurant