Vissersstraat 51 1800 VILVORDE
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday - Tuesday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.8 Based on 14 reviews
Service
Quality
Atmosphere
14 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Miguel
Miguel recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids

Kwaliteit en vriendelijkheid zijn gewoon top

Zo vriendelijk....super kwaliteit en bediening

placeholder
Betty

ons geliefde restaurantje

Dé pace-to-be voor een échte paardensteak! Vriendelijke bediening, lekkere steak in een autentiek kader. In 't WE is er altijd tomatensoep-met-balletjes. Hier komen we altijd terug!!!!

placeholder
Katleen

mmmmm die paardenbiefstuk, lekker! Wel eenvoudi...

mmmmm die paardenbiefstuk, lekker! Wel eenvoudig geserveerd en lang moeten wachten. Een gevolg van het succes van dit gekend etablissement zeker?Het is eens iets anders! Sfeer straalt het niet uit, maar die paardenbiefstuk op je bord daar kom je voor.

ulrich

Oerdegelijk paardesteakrestaurant. Het eten...

Oerdegelijk paardesteakrestaurant. Het eten is van een uitstekende kwaliteit. De bediening (vooral de slabereiding) maken dit restaurant uniek in zijn soort. Wie het niet zo nauw neemt met de uitstraling maar wel lekker wil eten is hier zeker op zijn plaats. Echt een superzaak.

rita

heerlijke eerlijke biefstuk perfecte frieten...

heerlijke eerlijke biefstuk perfecte frieten zoals thuis een slaatje met echte mayonaise .De bediening supervriendelijk attent en snel. Dit doen we nog een keer!

ludovic

Een paardesteak a point, verse frietjes en...

Een paardesteak a point, verse frietjes en groene sla, wat wil een mens nog meer! Legendarisch simpel maar legendarisch lekker. Vaste ste'a'k.

Luc

Pour amateurs de steak de cheval only...mais,...

Pour amateurs de steak de cheval only...mais, QUEL STEAK!!! La viande la plus tendre qui soit, et ce sans failles depuis 30 ans. (4248)

Christel

Omdat het er zo goed is gaan we dikwijls langs...

Omdat het er zo goed is gaan we dikwijls langs bij de Kuiper.Het heeft echt iets apparts:lekker vlees,gemengde sla en een vlotte maar toch een vriendelijke bediening."meer moet da ni zijn ".In de weekend moet je toch best reserveren voor een plaatske,da allemaal voor nen goeie pjeiresteak.

Bettina

Super, kan de vorige commentaren alleen maar...

Super, kan de vorige commentaren alleen maar bevestigen. Heerlijk vlees, vers gemengde sla, vriendelijke snelle bediening, wij komen hier zeker terug!!!

Wim

Nog altijd het restaurant om paardesteack te...

Nog altijd het restaurant om paardesteack te gaan eten: uiterst lekker vlees met sla die aan tafel gemengd wordt. Reserveren is wel vereist en in het weekend is het zo druk dat je niet echt kan natafelen.

All reviews of this restaurant