Kitchen
Budget
€€
Contact
Show phone number Email Website Facebook
View all restaurant details
Review score
8.8 Based on 8 reviews
Service
Quality
Atmosphere
8 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Ria
Reviewed on: unknown
Ria recommends this restaurant for: Gastronomy, Price/quality

meer moet dat niet zijn

Wij waren deze week 4 nachten in De Kommel en zijn dan ook 4 avonden verwend met een gastronomische maaltijd om U tegen te zeggen. Dit doen we al 10 jaar en hopen dat nog heel lang te doen.

placeholder
Emiel
Reviewed on: unknown

Hotel is basic. Wel ok. Personeel is zeer vrien...

Hotel is basic. Wel ok. Personeel is zeer vriendelijk. Kamer 18 was proper,alleen de,TV is voor mijn partner die links in bed ligt. Ik moet de helft van het scherm missen. Als je geen ruimte hebt voor een 50 inch scerm,neem dan een kleiner formaat... Ontbijt was in orde. Absoluut geen wifi verbinding in kamer 18. Wordt ik niet blij van.''''''

Julie
Reviewed on: unknown

Overnachting En Gastronomisch Diner

Heerlijk gastronomisch diner met overnachting. Prachtig uitzicht.

Frank
Reviewed on: unknown

Lekker gegeten in een sfeervolle omgeving....

Lekker gegeten in een sfeervolle omgeving. Een aanrader voor hen die in de Voerstreek een uitstekend restaurant zoeken. Juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Originele presentatie van de schotels.

Frank
Reviewed on: unknown

We hebben een fijne gastronomische maaltijd...

We hebben een fijne gastronomische maaltijd (vijf gangen) bekomen. Een perfect evenwicht van smaken en hoeveelheden. Prachtige en gedurfde combinaties van sauzen. Doe daarbij een sobere en originele presentatie en de avond kan niet meer stuk. Prijs-kwaliteit in juiste proportie. Kortom, een aanrader voor hen die ooit in de Voerstreek een goed restaurant zoeken.

Carine
Reviewed on: unknown

gastronomische tweedaagse is prachtig verlopen...

gastronomische tweedaagse is prachtig verlopen door zowel de ver- scheidenheid van de aangeboden gerechten als de bediening. Tevens nette en ruime kamer. Qua verhouding prijs/kwaliteit is dit een topper.

Patrick
Reviewed on: unknown

Tijdens een weekend in de Voerstreek belandden...

Tijdens een weekend in de Voerstreek belandden we in de Kommel. We opteerden voor het marktmenu aan 25 euro. Tot onze positieve verbazing was dit menu fantastisch lekker. Voorgerecht van op vel gebakken zeebaars met tomatencoulis en olijfjes. Hoofdgerecht van ossehaas met truffelsaus. Dan nog een koffie en dit alles voor slechts 25 euro ! Minpuntje : we bestelden een half flesje rode wijn (Chateneuf Du Pape) maar daar was iets mis mee. De witte huiswijn was dan weer lekker !

jean-claude
Reviewed on: unknown

schitterende zaak, zeer goede verhouding prijs/...

schitterende zaak, zeer goede verhouding prijs/kwaliteit; een absolute aanrader

All reviews of this restaurant