16/20 Gault&Millau
Holstraat 32 8790 WAREGEM
Extraordinary 9.1 Score based on 17 reviews
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Sunday, Monday
Contact
Show phone number Email Website
View all restaurant details
Review score
9.1 Based on 17 reviews
Service
Quality
Atmosphere
17 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Christine
Reviewed on: unknown
Christine recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Subliem!

Gisterenmiddag zijn we gaan lunchen bij Berto. We kozen het degustatiemenu, echt zeer lekker! Mooie bordjes, parels van het begin tot het einde. Zeer vriendelijk personeel en vlotte bediening. Mooi interieur en mooie plaatsen om te zitten. We komen hier zeker nog terug!

placeholder
Pieter
Reviewed on: unknown

een echte aanrader

ondertussen zijn we meerdere keren gaan eten bij berto, ook nog voor de ster er was. En deze is het meer dan waard . Een creatieve, jonge en vooral verrassende keuken mag je verwachten. En aan een eerlijke prijs voor een sterrenzaak. Het leuke is dat alle gangen bestaan uit meerdere kleine verassingen. je valt werkelijk van de ene smaakverassing in de andere. Zeer aangenaam en rustig kader. De wijnen zijn lekker en de sommelier stelt die ook voor met "dat extraatje" en beetje uitleg. Ja de passie voor het vak leeft hier ! proficiat aan het ganse team en ja , we komen nog heel regelmatig terug ..

Pol
Reviewed on: unknown

Vriendelijke en aangename bediening in een...

Vriendelijke en aangename bediening in een mooi kader. Een lekkere keuken maar met enkele zaken die fout gingen. De rundscarpacio was perfect wat betreft smaak en presentatie Blijkbaar een probleem met de gaar tijden: de King krab was taai, daar waar die normaal botermals is, de gebakken zeetong was mooi en perfect geserveerd maar te veel gebakken (bijna was het karton) ?

Jo
Reviewed on: unknown

Een echte aanrader! Wij zijn er nu al meermaal...

Een echte aanrader! Wij zijn er nu al meermaals gaan eten en worden steeds opnieuw verrast door de creativiteit en de verfijnde seizoensgebonden gerechten. Tip: Het menu is een culinaire ontdekkingsreis.

christian
Reviewed on: unknown

Wat een fantastisch restaurant in Waregem ....

Wat een fantastisch restaurant in Waregem . Een streling voor het oog , tong en smaakpapillen , echt top ! Proficiat aan de chef kok . We hebben héééééél lekker gegeten .

Martine
Reviewed on: unknown

Heel lekker gegeten. De gastvrouw is vriendelij...

Heel lekker gegeten. De gastvrouw is vriendelijk en de bediening in de zaal verloopt heel vlot, men heeft aandacht voor elk detail. Het eten is subliem, van bij het aperitief tot aan de koffie weet de chef te toveren met smaken. De presentatie is een streling voor het oog. De bijpassende wijnen zijn eveneens lekker. Een topper in Waregem. Proficiat !

Anniek
Reviewed on: unknown

Heel lekkere lunchmenu! We kunnen dit restauran...

Heel lekkere lunchmenu! We kunnen dit restaurant sterk aanbevelen. De tiramisu met speculoos is een leuke aanrader!

Marcel
Reviewed on: unknown

Zeer lekker en ook voldoende gegeten. Alle...

Zeer lekker en ook voldoende gegeten. Alle gerechten waren een streling voor het oog en zeker ook voor de smaakpupillen. Het enige wat je inderdaad misschien kunt opmerken dat men er karig is met de wijn. Bij elk gerecht slechts 1 glas wijn. Voor de rest een dikke pluim voor de keuken en de bediening. Terecht een aanrader genoemd.

Johan
Reviewed on: unknown

Om te beginnen is dit geen bistro ! Wat hier...

Om te beginnen is dit geen bistro ! Wat hier geserveerd wordt is quasi gastronomisch. Vandaar de 9/10 voor kwalitiet. Maar : wat de verhouding prijs/kwaliteit betreft zit het nog goed , maar prijs/kwantiteit is duidelijk fout. Hebben degustatiemenu genomen met aangepaste wijnen. Dit wasdus duidelijk degusteren en niet gaan eten. Ook in het schenken vande wijnen was men zeer zuinig. Kortom aan te bevelen als je eens fijn maar klein wil degusteren . Niet aan te raden als je echt wil uit gaan ETEN. ( heb als ik thuisgekomen ben nog 4 boterhammen moeten eten) We waren met twee koppels en hadden alle vier dezelfde conclusie. Misschien zijn wij als collega's te kritisch ?

xavier
Reviewed on: unknown

Gewoon fantastische ontdekking voor lunchmenu...

Gewoon fantastische ontdekking voor lunchmenu (wijnen inbegrepen) tegen deze prijs. ONVOORSTELBAAR

All reviews of this restaurant