Kitchen
Budget
€€
Contact
Show phone number Email Website Facebook
View all restaurant details
Review score
6.7 Based on 3 reviews
Service
Quality
Atmosphere
3 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Hans
Reviewed on: unknown
Hans recommends this restaurant for: Groups

Terug naar af

Vroeger kon je hier lekker Thais eten. Nu is er blijkbaar een andere kok. Heel matige kwaliteit. Ook van de Chinese gerechten geproefd op tafel en ook dit was weinig smaakvol. Je moet idd ook wel tijdje wachten; 6 man in resto maar toch lang moeten wachten. afhaal krijgt duidelijk voorkeur. Wel vriendelijke bediening. Maar toch vooral jammer.

ann
Reviewed on: unknown

In dit restaurant moet je VEEL geduld hebben....

In dit restaurant moet je VEEL geduld hebben. Voorgerecht na meer dan een uur, hoofdgerecht kwam nog een uur later. Er wordt veel take away afgehaald, en daar is de restaurant-klant duidelijk de dupe van. Het eten (eens het er eindelijk is), is wel lekker, maar ook beperkt. Grote eters kunnen best enkele gangen nemen, of gaan anders met honger buiten. Tenslotte bleek het toevallig niet mogelijk te zijn om met kaart te betalen (toestel stuk). Gelukkig hadden we genoeg geld op zak, maar dit zal zeker niet altijd evident zijn. De rekening hebben we ook niet meer teruggezien...

Vic
Reviewed on: unknown

Zeer goede bediening,zeer lekker eten en prijs...

Zeer goede bediening,zeer lekker eten en prijs kwaliteit is het echt geweldig . Echt een super restaurant (als u van het genre houdt)

All reviews of this restaurant