terras perfecte setting bij mooi weer ; vriende...
terras perfecte setting bij mooi weer ; vriendelijke bediening en lekker eten bij een gezellige babbel met een vriendin : meer moet dat niet zijn.
1e keer. Heerlijk genieten, super vriendelijk, lekker eten, TOP!!!
Vorige week voor de 1e x geweest. Zo tevreden dat we nu terug kwamen genieten! Super vriendelijk!
Wij hebben zeer lang gewacht vooraleer het enige gerecht dat we besteld hadden geserveerd werd. Toch wel een uur gewacht De bediening was zeer vriendelijk. Niets op aan te merken. De kwaliteit van het eten was perfect
Vriendelijke medewerkers en lekker eten.
Lekker gegeten in een rustig interieur
Zeer lekker eten en snelle en vriendelijke bediening
Zoals steeds... heerlijk zitten op het terras... vriendelijke ontvangst en bediening... lekker eten. De extreem luidruchtige achterburen hebben we dus maar bijgenomen. We’ll come back!
Goede en snelle bediening, de mosselen en de gegrilde steak waren uitstekend. Aanrader...maar ga tijdens de rustige uurtjes.