Extraordinary 9.2 Score based on 6 reviews

HET PANNENHUIS
HET PANNENHUIS
HET PANNENHUIS
HET PANNENHUIS
HET PANNENHUIS
HET PANNENHUIS

Het Pannenhuis

Kerkstraat 9 2240 MASSENHOVEN

Kitchen

Belgian French

Closing days

Monday - Tuesday -

Contact

Show phone number Email Website

About this restaurant

Zoals de naam laat vermoeden is HET PANNENHUIS het eerste huis in de streek dat gebouwd werd met een dak van pannen. Deze naam wordt dan ook al meer dan een eeuw gerespecteerd.

U wordt vriendelijk verwelkomd op uw culinaire reis door een jonge dynamisch ploeg. Bij het intieme kaarslicht, het prachtige interieur en met het Albertkanaal in zicht kunt u heerlijk genieten van een rijke waaier van originele & dagverse gerechten. Voor wie niet ‘à la carte’ wenst te kiezen biedt de chef altijd een geschikt alternatief, zoals onze suggestiemenu.

De wijnkaart is zeer divers en bevat zowel gerenommeerde als minder gekende wijnen uit de beste wijnstreken. De ganse tijd zijn wij op zoek om voor u de beste wijnen te selecteren bij de beste gerechten.

Zoals u merkt is HET PANNENHUIS een veelzijdige zaak. Achteraan is een originele orangerie die uitkijkt op onze binnentuin. En waar je bij warm weer heerlijk kan tafelen in alle rust. Daarom zouden wij u graag verwelkomen in HET PANNENHUIS, wij zijn er van overtuigd dat het voor u een echte ontdekking zal zijn.

s'Middags lunchen en onthaasten, 's avonds dineren in zalige sferen.
Het typeert Het Pannenhuis, waar je niet enkel komt om te eten. We zijn gesitueerd op enkele honderden meters van de afrit van Massenhoven (E313). En als de weergoden het toelaten nodigen we je graag uit op ons Zuiders terras. De familie Naedts tekent voor een pure en eerlijke keuken met dagverse produkten, veelal geteeld in eigen tuin. Bij heerlijke spijzen horen smaakvolle wijnen. Onze exquize selectie kan ongetwijfeld menig wijnliefhebbers bekoren. Als kers op de taart bieden wij U een exclusieve collectie van Dyrberg/Kern juwelen aan. Leuk om te geven en te krijgen voor elk buget.
NIEUW : LICHTE ZONDAGLUNCH (aangepaste porties) -
VOORGERECHT, SOEP,HOOFDGERECHT EN DESSERT €23,90.

Info

Facilities Children's menus, Parking, Air conditioning, Terrace, Garden, Bar - Lounge Atmosphere Contemporary surroundings, Farm
Payment methods Master Card, Visa
6 personnes have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 

Review score

9.2 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere

This restaurants is recommended for:

  • Couples 100%
  • Gastronomy 100%
  • Price/quality 100%
rene bertels
rene recommends this restaurant for:
Reviewed on 03/07/2017

mooie omgeving lekker eten vrindelijk personee...

mooie omgeving lekker eten vrindelijk personeel

Stefaan De Ridders
Stefaan recommends this restaurant for:
Reviewed on 24/07/2015

TOP-restaurant voor koppels!

Ik kan me enkel maar positief uitspreken over dit restaurant. Behalve misschien dat het niet zo direct geschikt is om "onderweg" even te stoppen met een maat (2 mannen). Wij storen ons daar niet aan maar alles is romantisch ingericht. Het interieur is navenant. Zeer rustgevende mooie gezellige tuin met trapjes en een klaterend beekje. Klassieke muziek op de achtergrond. Zeer vriendelijke bediening. Een "chique" restaurant waar toch een losse en ongedwongen sfeer heerst, zowel qua klanten als het personeel dat tegelijk heel attent en zeer behulpzaam is. Het eten is buitengewoon verzorgt en zeer lekker, zeer mooi gepresenteerd. De porties zijn groot genoeg. Het is het type restaurant waar je van verwacht dat je nadien nog naar het frituur moet maar dat moet dus niet. Bij de aperitief lekkere verse kleine gerechtjes, geen gewoon zouten nootje. Alles is zeer hygiënisch en netjes (ook de toiletten, vaak een pijnpunt). Het was eerder rustig maar het was dan ook een gewone doordeweekse donderdag. Zeer mooie en rustige omgeving. Score eten: 9/10. Score omgeving: 9/10. Score prijs-kwaliteit: 9/10 (champagne-aperitief met lekkere hapjes, scampi's - 8 stuks - met frieten en fijn groentenslaatje, panne cotta met vruchtencoulisse, dubbele expresso met koekjesassortiment euro 48 per persoon). Kans op herhalingsbezoek? Zeer zeker maar dan eerder om indruk te maken met een nieuwe vriendin :-).

Paul Verhaegen

Uitstekende keuken, heerlijk genoten van de...

Uitstekende keuken, heerlijk genoten van de lekkere wildgerechten met een perfecte wijnkaart wat het geheel compleet maakte. heel mooi interieur in een sfeer waar wij ons in goed voelde. Dit restaurant is een aanrader op culinaer vlak, het was zeer druk de zaterdagavond en toch was alles perfect verlopen kwestie van service. Beste is om tijdig te reserveren wat wij ook gedaan hadden. Mevrouw doe zo verder met uw restaurant, wij komen zeker terug. Dit was een ontdekking voor ons.

Johan Goossens

Vriendelijk ontvangst, Koninklijk tafelen in...

Vriendelijk ontvangst, Koninklijk tafelen in een rustgevend en gezellig kader. de gerechten waren top waarvoor de complimenten aan de chef. Kwaliteit van het eten is aaltijd uitstekend, evenals de aangeboden wijnkaart. Ook een een aanrader de mooie tuin waarin wij dit week end van genoten hebben, zeer rustgevend met eveneens zoals binnen de tafels perfect afgewerkt. Wij komen zeker nog terug.

Marc Huygen

Aangenaam interieur, perfecte menu, maar een...

Aangenaam interieur, perfecte menu, maar een opmerking over zowel het aperitief als de wijn. 9 € voor een aperitief is schandalig hoog zelfs al is het een glas champagne, en de prijzen van de wijnen zijn navenant.

Alle beoordelingen van dit restaurant