placeholder
Kitchen
Budget
Closing days
Monday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
7.4 Based on 11 reviews
Service
Quality
Atmosphere
11 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Annelies
Reviewed on: 21/01/2018
Annelies recommends this restaurant for: Couples

gezellig

heerlijk gegeten zeer mooie interieur goede bediening eten was op smaak zeker komen we terug

placeholder
Dimitri
Reviewed on: 28/09/2017
Dimitri recommends this restaurant for: Couples

Eerste keer sinds nieuwe eigenaars

Eerste keer opnieuw geweest sinds de nieuwe eigenaars. vroeger daar weggebleven door enorme wachttijden en slechte service. NU ZEER GOED! Vriendelijke gastvrouw en een italiaanse chef die kookt op de klassieke manier. naar mijn mening de beste italiaan in de regio. Aanrader

Aurélie
Reviewed on: unknown

Donderdag Pizza dag is een groot bedrog!!!

Op de website van het restaurant en op hun menu's staat er dat donderdag alle pizza's aan 8€ zijn. Blijkbaar niet! Gisteren bestelde ik telefonisch een pizza. Niet alleen heb ik nog moeten wachten op mijn pizza (35min na bestelling en restaurant had maar 5 tafels bezet), maar op de koop toe, werd er niet eens gevraagd naar de soorten pizza's! Het antwoord was: aja 2 pizza's, dat is dan 20€!! Volledig verbaasd zeg ik dat het wel 16€ is, maar krijg een antwoord dat dat veranderd is, zogezegd sinds januari, en dat het oude flyers zijn. Buiten zou het ook aangegeven staan. Ik neem aan dat ik het buiten niet gezien heb, dus klaag niet verder, hoewel ik niets liever zou hebben dan slechts 16€ uit mijn zak te halen. Buiten staat er geen bord, op hun website staat 8€, op hun folder staat 8€. In principe moet je dan ook enkel de prijs betalen die je is meegedeeld op officiële wijze. En als uw folders niet meer juist zijn, dan maak je nieuwe folders! Met 2€ per pizza meer te rekenen, zal er wel kapitaal zijn om die te herdrukken. Daarenboven: een eenvoudige pizza margherita kost 8€, moet ik dan op donderdag 2€ meer gaan betalen omdat het donderdag is?ç! Echt heel grof en voor mij niet enkel misleiding, maar ik durf het zelfs bedrog te noemen. NOOIT MEER KOOP IK HIER NOG EEN PIZZA OF KOM IK HIER NOG ETEN!!! Er kwam dan ook geen enkel reactie van de uitbater, die toch wel verveeld zou moeten zijn me dunkt. SERVICE KAN JE DIT NIET NOEMEN!!! SCHANDE !!!!

Stefan
Reviewed on: unknown

Zeer lekkere pizza gegeten en de pasta van...

Zeer lekkere pizza gegeten en de pasta van mevrouw was super lekker. Ook een aangename verrassing bij het binnenkomen. Het restaurant is veel groter dan je van buiten zou zeggen. Heel mooi is de vide die tot in het dak loopt De bediening is zeer vriendelijk trouwens.. Zeker een aarader en de prijzen vallen zeer goed mee!

placeholder
Roos
Reviewed on: unknown

Tja... Wat valt er te zeggen? Goed voor een...

Tja... Wat valt er te zeggen? Goed voor een simpele doordeweekse lunch, weliswaar in een zeer mooi pand én met mogelijkheid tot discobar, naar ik vernam, maar voor de keuken of de bediening hoef je het niet speciaal te doen. Zoek je iets voor een vrijgezellenfeest dan zit je wel perfect!

Olivier
Reviewed on: unknown

Altijd zeer lekker, écht Italiaans doch met...

Altijd zeer lekker, écht Italiaans doch met net iets te veel aandacht voor pasta's en pizza's (terwijl de Italiaans keuken véél meer is dan dat). Eén nadeel: ook al zit er geen kat, als de kok geen zin heeft om te koken mag je op jouw hoofd staan, er zal niet gekookt worden...

sabine
Reviewed on: unknown

Voor de tweede maal gaan eten. Wat een verwenne...

Voor de tweede maal gaan eten. Wat een verwennerij voor de smaakpapillen.

Ellen
Reviewed on: unknown

Ik en mijn partner komen hier regelmatig eten,...

Ik en mijn partner komen hier regelmatig eten, maar de laatste 2 maal was de service veel te traag. Op de gerechten heb ik niks (of bijna niks) aan te merken, die is steeds in orde. Vooral de vleesgerechten en de lasagne da mama is excellent. Maar de pizza's zijn iets te hard aangebakken eveneens de huiswijn smaakt te flets.

Marjan
Reviewed on: unknown

Erg trage bediening en erg kindonvriendelijk...

Erg trage bediening en erg kindonvriendelijk - we hebben er zolang op ons eten moeten wachten dat de kinderen erg hongerig en bijgevolg erg lastig werden, wat dan op zijn beurt niet werd geapprecieerd door de eigenaars. Geen aanrader wat mij betreft..

placeholder
Sophie
Reviewed on: unknown

Eten was heel lekker maar wel trage bediening...

Eten was heel lekker maar wel trage bediening

All reviews of this restaurant