Presence

Brechtsebaan 277 2900 SCHOTEN
Review score
7.9 Based on 7 reviews
Service
Quality
Atmosphere
7 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Philippe
Roelandt
Philippe recommends this restaurant for: Couples, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy

Ik ben een regelmatige bezoeker van dit restaur...

Ik ben een regelmatige bezoeker van dit restaurant. Zowel zakelijk als prive. De bediening is top! Ik heb er nog nooit slecht gegeten en al mijn klanten komen er prive terug. Wat mij vooral pleziert is de uitstekende wijnkaart en vleesgerechten. Ook voor vegetariërs is dit the place-to-be. Geen in elkaar geflanst slaatje maar een waardig en evenwichtig gerecht.

nathalie
meyvisch

Klasse zaak,heel erg goed verwend op een hele...

Klasse zaak,heel erg goed verwend op een hele koude winteravond.Samen met mijn dochter .We hebben er overheerlijk gegeten een hoofdschotel, dessert met lekkere aangepaste wijnen ,de ober die ons bediende was gewoon super.Wel een beetje duurdere klasse van restaurant ,maar je word verwent als koningen en konigingen :) !kortop TOP adres.

Vera
Doré

Super gezellig en trendy restaurant. Vriendelij...

Super gezellig en trendy restaurant. Vriendelijke bediening. Echter karige schotels. Veel te weinig voor zijn prijs ! De apertiefhapjes waren groter dan de schotels ! ! !

Kiara
Lang

Vriendelijke bediening, mooie wijnkeuze aan...

Vriendelijke bediening, mooie wijnkeuze aan verteerbare prijzen, heerlijk kaasbordje, rustig interieur.

Willy
Faes

Ik was een regelmatige bezoeker van restaurant...

Ik was een regelmatige bezoeker van restaurant Uilenspiegel. Presence is me ook uitstekend bevallen, dus wij komen zeker terug. Het nieuwe interieur is prachtig en de de ruimere indruk is zeer positief. Als het mag een beetje positieve kritiek : De deuren van de WC bijven soms openstaan (gemakkelijk te verhelpen met een pompje). Ik ben een kleine eter, daarom vond ik het vroeger (Uilenspiegel) zo goed om het seizoensmenu te kunnen nemen zonder tussengerecht, uiteraard aan een voordeligere prijs.

jules
Van Thielen

Interessant weekmenu met aangepaste wijnen...

Interessant weekmenu met aangepaste wijnen 32 euroEerst bus 432 daarna 600 via rijkevorselhalte wildhof

Tessa
Van Montfort

Reeds meerdere keren deze zaak bezocht, en...

Reeds meerdere keren deze zaak bezocht, en telkens weer lekker gegeten in een mooie prijs-kwaliteit verhouding. Of je nu à la carte komt eten met z'n tweeën, of een feest wil organiseren voor twintig personen, de bediening is altijd uitstekend. Een aanrader!

All reviews of this restaurant