Extraordinary 9.0 Score based on 3 reviews
We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday, Tuesday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
9.0 Based on 3 reviews
Service
Quality
Atmosphere
3 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Karina
Reviewed on: unknown

Mooie ervaring

Gisteravond gaan eten, gastvrouw zeer open en vriendelijk, geeft ook perfecte bediening, van aperitief tot dessert een foutloos parcours. Ik heb geopteerd voor 'huis' producten, o.a. de huis apero op basis van gin, licht en niet zoet, de visschotel van de chef (5 soorten vis met wilde rijst en een saus op basis van curry, die zo lekker was dat al het brood erin gegaan is), het dessert de café glacé (mokka ijs met een huisgemaakte koffielikeur), het was lekker, mooi gepresenteerd en voor herhaling vatbaar. Het interieur is een zeer esthetisch geheel, geen schreeuwerige kleuren, tafeltjes ver genoeg van mekaar zodat je privacy hebt, en toch nog een warm gevoel in het resto. Het is een hoekpand met mooie grote ramen, zicht op de binnenstad en een heel leuk terras. Dank zij de vriendelijkheid, de vlotte bediening, het heerlijke eten is dit voor mij als eerste kennismaking met de stad Diest een meevaller en wij gaan zeker terug. Dikke pluim voor dit echtpaar die een hele mooie restaurantbeleving geven aan hun klanten.

André
Reviewed on: unknown

Dezez middag, zelf een lekker portie mosselen...

Dezez middag, zelf een lekker portie mosselen verorberd! aanbeveling van vis voor echtgenote was een hoogvlieger. Zeer vriendelijke bediening; Ruime keuze, prijzen binnen budget. Voor herhaling vatbaar.

Johnny
Reviewed on: unknown

Graag komen we hier steeds terug voor een snack...

Graag komen we hier steeds terug voor een snack of een salade. Het interieur is stijlvol en verzorgd en het is er rustig vertoeven. De bediening door de gastvrouw is attent. Op het bord: royale porties, in originele presentatie en steeds gecombineerd met vers fruit. Alleen het brood en de huiswijn is van het eenvoudige type. Geen gastronomische hoogvlieger maar eenvoudig goed!

All reviews of this restaurant