We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
French 
Budget
€€€
Closing days
Saturday noon - Sunday eve. - Monday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.5 Based on 4 reviews
Service
Quality
Atmosphere
4 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Tom
Reviewed on: unknown

Prima restaurant...

... maar geen waar ik alle dagen naartoe ga, daarvoor is het te prijzig. Maar alles is perfect in orde, heel aangenaam kader, de service is uitstekend en het eten is super. Zijn prijs waard.

edith
Reviewed on: unknown

In de totaal vernieuwde, juist geopende zaak...

In de totaal vernieuwde, juist geopende zaak (iets kleiner dan de vorige zaak) mochten wij zaterdag proeven van de geweldige gastvrijheid van de Proosdy. Mijnheer was enorm goed op de hoogte van de wijnen, en vertelde met veel passie over de wijnen die bij onze menu pasten. Mevrouw kwam aan tafel het menu opnemen, en ging dan zelf aan de stoof staan. Het eten smaakte voortreffelijk. Vooral de ganzeleverterinne (blijkbaar een specialiteit van het huis vernamen we achteraf) was tongstrelend ! Ook het dessert (zelfgemaakte ijscompositie met hazelnoot en witte chocolade) verdiende een extra pluim ! Bedankt voor de hele fijne avond. Wij komen zeker nog terug. de verhouding prijs/kwaliteit was er zeer zeker! Profitiat.

patrick
Reviewed on: unknown

Via een arrangement van Vlaanderen Vakantieland...

Via een arrangement van Vlaanderen Vakantieland (ism met Hotel The Lodge) kwamen we hier terrecht. Het restaurant straalt deftigheid uit. De bediening leek ons eerder stijfjes maar was wel in orde. We kregen het marktmenu voorgeschoteld. Tartaar van wilde zalm en Paling, Romig aspergesoepje, Supreme van Parelhoen met Paprikaroom en een chocolade-dessertje. De gerechten waren wel lekker maar niet echt vernieuwend te noemen. 45 euro voor dit menu lijkt me aan de hoge kant. Ook de drankprijzen (22 euro voor begeleidende wijnen, 12 euro voor een aperitief maison !!!) waren té hoog. De verhouding Prijs / Kwaliteit zit een beetje verkeerd dus ! (80760)

Guido
Reviewed on: unknown

lekker gegeten ( niet meer, niet minder ),...

lekker gegeten ( niet meer, niet minder ), mooi ietwat verouderd interieur. Zeker geen inventieve keuken. 245 Euro betaald voor twee personen.

All reviews of this restaurant