Kitchen
Budget
€€
Closing days
Open 7 days a week
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.0 Based on 11 reviews
Service
Quality
Atmosphere
11 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Tom
Reviewed on: unknown

Goede brasserie

Goede service en lekker eten aan een correcte prijs. Wat wil je nog meer?

daniel
Reviewed on: unknown

nooit meer

gerechten op de kaart niet beschikbaar, onvriendelijk personeel: kelner gooit dranken/kaarsen om en dranken worden niet vervangen of schade van kaarsvet aan kledij wordt niet vergoed omdat eigenaar zogezegd afwezig is en hij de enige is die compensatie kan toekennen

Jens
Reviewed on: unknown

heel leuk gezellig Terras,goede bediening vrien...

heel leuk gezellig Terras,goede bediening vriendelijk personeel het eten is ook niet mis Ik had spareribs en ze waren heel lekker de moeite waart om is te gaan eten in diest in de nicky's . Groetjes Jens

bart
Reviewed on: unknown

Ik was nog nooit in Diest geweest en ik heb...

Ik was nog nooit in Diest geweest en ik heb op resto.be op goed geluk dit restaurant gekozen. Mijn echtgenote en ik genoten van een avondje uit zonder kids en wilden eens lekker genieten. En om met de eindconclusie te beginnen, Nicky's catwalk is daar absoluut in geslaagd. Het weer zat mee en de mooie ligging op de grote markt van Diest (één grote aaneenschakeling van terrassen) creëerde al meteen een aangenaam kader. Van het ietwat kille avondwindje hebben wij door de vele, gezellige warmtestralers niks gevoeld. En dan de maaltijd: een apero die geen kilo ijs en enkele mililiter apero bevatte maar een lekkere kuip 'waar-voor-zijn-geld' - als hoofdgerecht de combi van tonijn, een absolute aanrader; perfect gegrilde tonijn op een bedje van zeekraal met flinterdunne caprpaccio van rauwe tonijn met parmezaan-schaafsel, mmmh. Het personeel was alomtegenwoordig en behulpzaam (geen territoriumdrift met gescheiden tafelservice), de gastheer meteen ook een toeristische gids. En als we een blik wierpen in de borden op de tafels om ons heen, zagen we lekkernijen en hoorden we goedkeurend gefatel. Onze avond uit is hier perfect gestart.

marcel
Reviewed on: unknown

We hebben de zesde verjaardag van onze oudste...

We hebben de zesde verjaardag van onze oudste dochter gevierd in de Nicky's. Het was fantastisch. Onze felicitaties voor het hele team!

Bruno
Reviewed on: unknown

Gewonnen via resto zijn we er met 2 koppels...

Gewonnen via resto zijn we er met 2 koppels naartoe getrokken. Een glaasje champagne, gerookte eendenborst, scampi's nicky's en een nagerecht voor 35€. het eten was lekker maar het cafe ernaast was storend, zeker toen ze de muziek luid begonnen te zetten. De service was ok, maar voor drank ( fles water aan 8€ ) vroegen ze heel veel ...

Francine
Reviewed on: unknown

Francine Kwaliteit-Prijsverhouding is OK....

Francine Kwaliteit-Prijsverhouding is OK. Ik was er op 19/04 dank zij een winnend diner via resto.be

Kurt
Reviewed on: unknown

hallo, ik ben op paaszondag de gewonnen...

hallo, ik ben op paaszondag de gewonnen resto.be menu gaan eten. Een coupje champagne, kreeftensoep of gerookte eendenborst, scampi's nicky's of een steak naar keuze, en een nagerecht. het eten was heel lekker maar qua prijs vond ik het nogal raar. -de 3e persoon aan de tafel mocht a la carte eten wat ook leuk is maar werd wel direct een coupje champagne aangerekend zonder te vermelden en de fles water van 0.75cl koste maar liefst 8.4 euro. De menu zelf voor 33 euro is dan weer spotgoedkoop en lekker. qua eten zeker een aanrader maar sommige dingen vond ik nogal duur t.o.v. andere, misschien compensatie?

Jan
Reviewed on: unknown

Gedineerd op vrijdag 25 maart. Voorgerecht...

Gedineerd op vrijdag 25 maart. Voorgerecht : carpaccio van tonijn was fris van smaak. Hoofgerecht Irish Beef was excellent ! Achteraan in het restaurant was het rustig om te zitten.

Paul
Reviewed on: unknown

Kwaliteit van eten was OK. Doch voor een rustig...

Kwaliteit van eten was OK. Doch voor een rustig etenje is dit mij iets te "pop". Verder waren niet alle wijnen die op de kaart vermeld waren aanwezig hetzelfde met de desserts.

All reviews of this restaurant