Kitchen
Budget
€€
Closing days
Wednesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
5.0 Based on 5 reviews
Service
Quality
Atmosphere
5 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Jos
Reviewed on: 13/12/2017
Jos recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

Geweldig..

Heel tevreden komen hier al jaren En vaste waard in omstreek vriendelijk bediening echt familie restaurant

mario
Reviewed on: unknown

Rauwe mosselen

Ondanks de 25 jaar ervaring (volgens de serveuse) hebben we mosselen geserveerd gekregen die niet voldoende gekookt waren. De voorgestelde oplossing van de serveuse was om de mosselen gewoon even terug op het vuur te zetten. Bij het terugbrengen van de mosselen bleek dan ook nog de roomsaus geschift te zijn. We zijn zeer teleurgesteld. We hebben de volle pot moeten betalen voor iets wat niet eetbaar was en bij het naar buitengaan kregen we de opmerking van 'Het kan niet altijd perfect zijn'. Wij gaan dit restaurant zeker aan niemand aanbevelen. Het minste dat je uit beleefdheid kan doen is je verontschuldigingen aanbieden. Zelf dit is blijkbaar te veel gevraagd.

Benny
Reviewed on: unknown

SCHANDALIG

Nog nooit rouwe mosselen gegeten ... nu wel. 1,4 kg kon makkelijk in potje voor 1 kg. Rouwe mosselen terug op vuur gezet , niet te eten .. laten staan. Geen excuses, alleen arogante reactie bij de rekening " niemand is perfect , u toch ook niet !" BLIJF DAAR WEG !!!!

Joke
Reviewed on: unknown

Teleurgesteld over de hele lijn..

Tafel bleek niet gereserveerd, serveuse had nog nooit van bleu chaud gehoord en stond met ons eten aan de verkeerde tafel, 70min. Moeten wachten op eten en het was nog niet eens druk, 3 keer moeten vragen naar een serviette, Zalm met bieslook bleek zalm met tijm, basilicum en peterselie te zijn, Daarna ook nog moeten wachten op de rekening, probleem met de kassa En die rekening bleek ook nog eens niet juist te zijn. Zeer teleurgesteld!

Roger
Reviewed on: unknown

Wij vinden de mosselen er zo lekker dat we...

Wij vinden de mosselen er zo lekker dat we er meerdere malen/seizoen de trip Hoegaarden-Diest voor over hebben.

All reviews of this restaurant