13/20 Gault&Millau
Kautershoek 1 3290 DIEST
Review score
8.6 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere
6 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Peter
Reviewed on: unknown

Een prettige verrassing in het culinair onderon...

We hadden al wel eens van Casa Iberico gehoord, maar waren er nog nooit gaan eten, deels omdat we met de Diestse horeca niet zo'n goede ervaringen hadden. Daar is nu dus verandering in gekomen: heel lekkere gamba's, een heerlijke zarzuela en de wijn die men ons aanraadde, was werkelijk top! Wij komen nog terug.

Marc
Reviewed on: unknown

Prijs kwaliteit goed

EERLIJKE KEUKEN doe zo verder

Roeland
Reviewed on: unknown

restaurant met zeer lekkere spaanse specialiteiten

lekkere tapa's met natuurlijke smaken overheerlijke paella smaakvolle betaalbare wijn

peter
Reviewed on: unknown

Een van de betere tapa restaurants die ik...

Een van de betere tapa restaurants die ik ken. Ongedwongen sfeer en een prachtige keuze wijnen, sherry en betere degustieven. Vooral de wijnformule is uniek. Oh ja, ook dit nog meegeven. Tim Huygens, de man achter het fornuis is ook nog een wandelende wijnencyclopedie. Nu nog wat goed weer in Belgie en je kan ongestoord genieten op een prachtig omsloten terras. Indien het dan toch zou regen, krijg je de zon wel op je bord. Allen daarheen.

patrick
Reviewed on: unknown

Gisteravond heel lekker getafeld in dit Tapas-r...

Gisteravond heel lekker getafeld in dit Tapas-restaurant. We gingen voor de Tapas Grande tafel en kregen drie gangen voorgeschoteld. Eerst een plank met de traditionele koude tapas (olijven, chorizzo, ansjovisjes, zongedroogde tomaatjes). Daarna warme tapas met vis (sardientjes, tonijntaartje, venusscheplen) en daarna nog vlees (gevulde paprika, ribbekes en kalkoenstoofpotje). Echt lekker voor een aanvaardbare prijs. En wat een bezoek nog interessanter maakt is dat je alle wijnen op de kaart (ook heerlijke sherry) kan aankopen en meedoen naar huis ! Verschillende wijnen kan je trouwens per glas drinken waardoor je meerdere wijnen op één avond kan degusteren ! Een aanrader !

Wim
Reviewed on: unknown

Reeds geruime tijd één van mijn favoriete resta...

Reeds geruime tijd één van mijn favoriete restaurants. Gisteren nog een hele lekkere grillade van zeevruchten gegeten met een heerlijke fris spaans wijntje. Enige kritiekpunt : ze moeten zeker iets doen aan de rokers die echt wel enorm storend kunnen zijn.

All reviews of this restaurant