Extraordinary 9.3 Score based on 1 review
PASTABAR G&G
PASTABAR G&G
PASTABAR G&G
PASTABAR G&G
PASTABAR G&G
PASTABAR G&G
Kitchen
Budget
Closing days
Sunday, Wednesday
Contact
Show phone number Website Facebook
About this restaurant
De herkomst van pasta.
Er is veel discussie over de herkomst van pasta. Wie heeft het bedacht? De Chinezen, de Italianen of misschien wel de Arabieren? Er bestaat absoluut geen twijfel over dat Marco Polo in 1295 vanuit China noedels meebracht naar Italië, maar de meeste voedingshistorici zijn het erover eens dat er al veel eerder een soort pasta bekend was in Italië. Op fresco’s in een Etruskische graftombe zijn een deegplank, deegroller en snijwieltje te zien, er zijn aanwijzingen dat de Romeinen deeg bakten en dat in pasta-achtige repen sneden en met een saus aten. Apicius, een beroemde Romeinse gastronoom, beschreef ovengerechten waarbij pasta-achtig deeg afgewisseld werd met laagjes andere ingrediënten. Een soort Romeinse lasagne?

View all restaurant details
Review score
9.3 Based on 1 review
Service
Quality
Atmosphere
1 person has reviewed this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
an
Reviewed on: unknown

Zeer lekker

2 weken geleden voor de eerste keer geweest , eerste lentezon , lekkere pasta op t terras ....... Lekkere keuken met eerlijke gerechten , jong vlot tof personeel , sympathieke uitbater zeker voor herhaling vatbaar .

All reviews of this restaurant