Bistro Bis

14/20 Gault&Millau
Hemelingenstraat 23 3700 TONGRES
Review score
8.3 Based on 9 reviews
Service
Quality
Atmosphere
9 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Jasmine
Dined on: 20/03/2017
Jasmine recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker gegeten, vlotte bediening, trendy concep...

Lekker gegeten, vlotte bediening, trendy concept.

Lieve
Dined on: unknown

persoonlijke service goed bedachte combinaties...

persoonlijke service goed bedachte combinaties van smaken (vooral de vis en het nagerecht waren super) combi wijn perfekt ik kom zeker terug voor de pizza's, vis en het 'mega lekkere' nagerecht

placeholder
Marina
Dined on: unknown

Topgerechtjes.Culinaire wereldgastronomie....

Topgerechtjes.Culinaire wereldgastronomie.

Firmin D.
Dined on: unknown

Alles wat wij gekregen hebben was vakkundig...

Alles wat wij gekregen hebben was vakkundig klaar gemaakt. Het verliep zeer vlot, met toch genoeg pauzes tussen de verschillende gerechten en de smaken waren perfect. Voor ons was het vanaf het aperitief, wijn, de maaltijd en de vlotte bediening zeer lekker. Wij gaan zeker nog terug, maar dan met enkele vrienden, voor wat meer ambiance.

maurice
Dined on: unknown

Chef Johan komt zeer veel uitleg geven. Lekkere...

Chef Johan komt zeer veel uitleg geven. Lekkere combinatie van smaken. Alle gerechten zijn smaakbommetjes. Ook de speciale bieren en gins zijn een aangename verrassing.

Karine
Dined on: unknown

De bediening was erg vriendelijk en behulpzaam....

De bediening was erg vriendelijk en behulpzaam. De menu was origineel en erg uitgebreid. Zeer goede prijs / kwaliteit - verhouding.

Kris

Een festijn aan smaak en originaliteit

We kregen werkelijk een spervuur van allerlei hapjes en bereidingen, die allemaal op smaak zaten. De combinaties zijn origineel en men werkt met streekproducten. Zeker een lekker verlengde van het sterrenrestaurant. Het enige minpuntje was dat het enorm warm was, maar we hadden een heel leuke ervaring.

placeholder
werner

Fijn ervaring!

De chef kwam persoonlijk de formule uitleggen alsook de aperitieven voorstellen met de gepast uitleg. Het huisbereid zuurdesembrood is top! Om te beginnen een leuk hapje(wulken) en 3 bordjes als sharing, wat zeer tof was. tussengerecht en hoofdgerecht zeer lekker. De chocolade moelleux wordt niet klassiek gebracht en viel bij mij minder in de smaak, maar dit is mijn persoonlijke goesting, het ijs was subliem! Zeker een aanrader!!

All reviews of this restaurant