Kitchen
French 
Budget
€€
Closing days
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday
Contact
Show phone number Email Website
About this restaurant
Neem de klassieke Franse keuken, voeg hier een vleugje hedendaagse accenten aan toe en serveer in een landelijke en huiselijke sfeer. Dat is het recept van restaurant ’t Landhuys. “Een mooie blend van lekker eten, een goed glas wijn en het gezellig samenzijn met familie of vrienden. Kortom, het perfecte huiskamergevoel”. Zo omschrijven de zaakvoerders Marc Janssenswillen en Miranda Jaeken hun restaurant.
Marc is de chef van dit restaurant. Met de ‘savoir-faire’ die hij in zijn lange carrière wist te vergaren, probeert Marc ieder weekend opnieuw zijn gasten te verwennen met de lekkerste gerechten. Geheel volgens zijn eigen kijk op de hedendaagse gastronomie. De ontvangst en bediening wordt verzorgd door Miranda. Deze gastvrouw maakt er een erezaak van u meteen een warm gevoel te geven en ze heet u graag welkom in ‘haar woonkamer’.
Aangezien restaurant ’t Landhuys voor Marc en Miranda niet als een job wordt gezien, maar eerder als een hobby, is het restaurant enkel geopend van vrijdag tot zondag. Ook werken zij enkel op reservatie en beperken ze het aanbod tot vier menu’s. Zo garanderen zij u telkens de beste kwaliteit en service.

View all restaurant details
Review score
8.3 Based on 1 review
Service
Quality
Atmosphere
1 person has reviewed this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Ellen
Reviewed on: unknown

Lekker ontspannen in ongedwongen sfeer...

Lekker ontspannen in ongedwongen sfeer

All reviews of this restaurant