13/20 Gault&Millau
Kaai 23 8620 NIEUPORT
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday, Tuesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.3 Based on 11 reviews
Service
Quality
Atmosphere
11 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
frank
Reviewed on: unknown
frank recommends this restaurant for: Gastronomy

fantastische noordzeevissoep

alles was af ; van de hapjes tot de Irish coffee met tussenin een fantastishe vissoep met halve kreeft . De bediening was ook top . Kortom een topadres . We komen zeker terug

jacqueline
Reviewed on: unknown

Un resto sympa à la cuisine très fine

Le décor est très joli. Le service est très bon. Et la cuisine est très fine. La bisque de homard à l'armagnac est un délice. Le cabillaud à la purée de poireaux l'est tout autant. Un endroit très agréable de la mer du nord. Actuellement, il est quasi impératif de réserver, surtout le soir. A ne pas rater !

Jordaan
Reviewed on: unknown

Heel aangenaam verrast van dit restaurant,...

Heel aangenaam verrast van dit restaurant, héél goede prijs kwaliteit. Lekker, verzorgd, een aanrader.

Eddy
Reviewed on: unknown

Na een dagje polder en kust, in Au Bistro zeer...

Na een dagje polder en kust, in Au Bistro zeer lekkere Bouillabaise van Noordzeevissen gegeten. Het onthaal, de bediening, het eten, het was AF. Misschien een beter muziekkeuze of wat zachtere achtergrond muziek zou minder storen. Wij hebben alvast een adresje aan de kust bij waar we graag zullen terug keren. Au Bistro waar Limburgers zich thuis voelen. Bedankt. Rita en Eddy

ernest
Reviewed on: unknown

Lekker gegeten. Het interieur vraagt wel naar...

Lekker gegeten. Het interieur vraagt wel naar een likje verf. Bediening mag wat minder afstandelijk

jacqueline
Reviewed on: unknown

Superbe cadre, super dans l'assiette, super...

Superbe cadre, super dans l'assiette, super service. A recommander vivement !

jos
Reviewed on: unknown

Excelente, y eso que nos plantamos 12 comensale...

Excelente, y eso que nos plantamos 12 comensales mas varios bebes. Fue una autentica aventura. La comida muy buena y el trato del personal muy bueno.

Frédéric
Reviewed on: unknown

Excellent restaurant ! La bouillabaisse de...

Excellent restaurant ! La bouillabaisse de la Mer du Nord ... quel délice ! A fréquenter de toute urgence si vous vous rendez à la mer ! Méfiez-vous cependant, ils n'acceptent pas les cartes de crédit le week-end !

Andre
Reviewed on: unknown

Een sfeervol restaurant met een voortreffelijk...

Een sfeervol restaurant met een voortreffelijke kaart. Het kabeljauwhaasje was op een heerlijke manier gebracht,mij vrouw genoot ondertussen van een zeevruchtelschotel Het beste tot nu toe van heel de kust. en jawel we konden met de kaart betalen. en wat betere en aangepaste bediening en het wordt een topper van de kust.

Miriam
Reviewed on: unknown

Wij zijn er al heel dikwijls geweest, want...

Wij zijn er al heel dikwijls geweest, want het is er zeer gezellig, maar de laatste keer kregen we tarbot op ons bord die niet meer vers was, hetgeen in elk restaurant natuurlijk kan gebeuren. De geur was echte ammoniakgeur, dus duidelijk niet vers, maar wanneer we dit aan de ober meldden, kregen we een grof antwoord dat het niet kon. We hebben niks van de vis gegeten en dan maar de rekening gevraagd. Alles was aangerekend, zelfs de mayonaise die we gevraagd hadden voor bij de frietjes. Wij zijn er zeker al 20 keer gaan eten, maar dit was de laatste keer. Alle respect voor de horeca om met verse producten te werken, en het kan gebeuren dat er eens iets niet vers "geleverd" wordt of iets al een dag in de frigo staat, maar heb daar dan als zaakvoerder begrip voor! Wij kwamen er echt heel graag, maar nu niet meer.

All reviews of this restaurant