't Wit Toreke

Ter Heidelaan 97 3200 AARSCHOT
Review score
7.7 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere
6 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Christel

Altijd Top

Regelmatig bezoek ik 't wit Toreke. Altijd super ontvangst en lekker eten. Proficiat aan gans het Team.

Jean-Pierre

Zeer lekker eten, zeer slechte service!!!

Ontvangst was al zus en zo! Er werd van achter de bar gevraagd: ''Kan ik je helpen?'' i.p.v. naar de klant te komen. We kregen een tafeltje toegewezen. De bediening in het begin verliep zeer vlot! Het aperitief, de hoofdschotel volgde elkaar vlot op! Het eten was super lekker! Maar dan begon het!!!! We hadden een fles wijn bij het eten en er is maar 1X bijgeschonken. Bij het afruimen werd niet gevraagd of we een dessert of een koffietje/thee wilde! We vroegen de dessertkaart; we bestelde een dessert, maar moesten enorm geduld hebben! De hoofdschotel was er véél sneller dan het dessert. Het lag echt op m'n tong om te vragen of we nog een dessert kregen! Ok, dessert was op en weer werd de vraag niet gesteld of we nog iets wenste. We bestelde nog een koffietje, we vroegen de rekening en bij het ontvangen werd er zelfs nog geen dank je wel gezegd!!!! De service werd gedaan door zes personen. Dit was de eerste en laatste maal in ''geen restaurant'', maar amper een brasserie!!!!Veel te duur voor een brasserie, maar wel z'n geld waard qua eten, maar zeker niet in de bediening!!!

placeholder
Danny

Het eten was fantastisch lekker, de bediening...

Het eten was fantastisch lekker, de bediening uitsteken maar wat wij heel jammer vonden waren de super kleine porties !! Voor de prijs mocht het voor ons wat meer zijn

jana

Het is een mooie zaak, vooral in de zomer (heel...

Het is een mooie zaak, vooral in de zomer (heel aangenaam terras). Over de bediening niets dan lof. Je merkt ook dat de eigenaars steeds aanwezig zijn. De kwaliteit is goed, maar de porties zijn eigenlijk te klein in verhouding tot de prijzen. Wel goede huiswijn aan eerlijke prijs.

Bruno

Heel leuk restaurant; Vriendelijke bediening,...

Heel leuk restaurant; Vriendelijke bediening, en heel lekker!

Anja

Altijd lekker en gezellig. Ook heel kindvriende...

Altijd lekker en gezellig. Ook heel kindvriendelijk. Mooi terras in de zomer.

All reviews of this restaurant