Reviews for Kommilfoo

321 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.0
321 reviews
date score
marcel
Reviewed on: 24/01/2020
marcel recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Goede wijn behoeft geen krans. Altijd top....

Goede wijn behoeft geen krans. Altijd top. Toffe bediening . Rustig kader. Perfecte prijs/kwaliteit.

Patrick
Reviewed on: 22/01/2020
Patrick recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Zoals steeds perfecte hartelijke ontvangst,...

Zoals steeds perfecte hartelijke ontvangst, telkens weer een wandeling doorheen diverse ideale en verrassende smaken, gewoon iedere keer een beleving op zich! Bedankt voor de goede zorgen, het blijft telkens genieten

Joost
Reviewed on: 19/01/2020
Joost recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Een zeer geslaagde avond. Wij hadden de gastron...

Een zeer geslaagde avond. Wij hadden de gastronomische wandeling. Zeer verrassende smaken, de coquille was mijn favoriet. Zeer vriendelijke bediening. Aanrader!

chris
Reviewed on: 18/01/2020
chris recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Uitstekende lunch met perfect aangepaste wijnen...

Uitstekende lunch met perfect aangepaste wijnen. Joviaal onthaal en bediening.

dirk
Reviewed on: 18/01/2020

Superlekker Topbediening...

Superlekker Topbediening

Davy
Reviewed on: 13/01/2020
Davy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het was tip en top !!!...

Het was tip en top !!!

Johan
Reviewed on: 09/01/2020
Johan recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Erg genoten van de geweldige smaken van gerecht...

Erg genoten van de geweldige smaken van gerechtjes en wijnen.

Marinus
Reviewed on: 09/01/2020
Marinus recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We hebben werkelijk genoten, dit was de 2e...

We hebben werkelijk genoten, dit was de 2e keer dat wij bij Kommilfoo hebben gegeten en we blijven zeker terugkomen. Super fijne sfeer, relaxte bediening, heerlijk eten.

Jaela
Reviewed on: 08/01/2020
Jaela recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Ontzettend lekker, vriendelijke bediening,...

Ontzettend lekker, vriendelijke bediening, alles verliep vlot, we hadden een zeer aangename tafel toegewezen gekregen.

Patrick
Reviewed on: 08/01/2020
Patrick recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Desondanks eerdere bezoeken blijven de gerechte...

Desondanks eerdere bezoeken blijven de gerechten verrassen en verfrissend, men valt nooit in herhaling. Hoewel de bediening en service van absoluut ster(ren)niveau zijn hangt er toch steeds een gemoedelijke sfeer. Misschien één puntje van kritiek ; de kunstwerken zouden eens vernieuwd mogen worden maar dat slaat echter op mijn persoonlijke interesse.

date score