Reviews for Kommilfoo

212 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
212 reviews
date score
Jozef
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 11/10/2017
Jozef recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

W hebben in een gemoedelijke sfeer kunnen genie...

W hebben in een gemoedelijke sfeer kunnen genieten van heerlijke gerechtjes, dit in samengaan met een BOB arrangement van aangepaste wijnen. Het personeel was vriendelijk, discreet en voorzag de gerechten en dranken van de nodige uitleg.

Caroline W.
Reviewed on: 09/09/2017
Caroline W. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Excellente bediening en super lekker eten in...

Excellente bediening en super lekker eten in een prachtig kader. Je krijgt een echte VIP behandeling. Een echte aanrader voor elke fijnproever.

I kw K.
This review is written after a reservation for the RestoDays Edition étoilée
Reviewed on: 27/06/2017
I kw K. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Top bediening en chef dient hoogstaand culinair...

Top bediening en chef dient hoogstaand culinair eten op tafel voor correcte prijs ik begrijp niet dat hij nog geen 2 sterren heeft, top sommelier met kennis v wijnen echte aanrader

Cathérine V.
This review is written after a reservation for the RestoDays Edition étoilée
Reviewed on: 26/06/2017
Cathérine V. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Wij hebben super quality gekregen ondanks het...

Wij hebben super quality gekregen ondanks het feit we reserveerden tijdens de Sodexo resto days. Mijn kinderen hebben er erg van genoten. Het is de 2de maal dat we daar gingen eten en er zullen zeer zeker nog andere keren volgen !

Frederik
This review is written after a reservation for the RestoDays Edition étoilée
Reviewed on: 22/06/2017
Frederik recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer lekker gegeten! Mooie porties ook. Aangena...

Zeer lekker gegeten! Mooie porties ook. Aangename bediening. Top. Wij komen terug.

francois
This review is written after a reservation for the RestoDays Edition étoilée
Reviewed on: 22/06/2017
francois recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het totaal beeld...

Het totaal beeld

Thomas
This review is written after a reservation for the RestoDays Edition étoilée
Reviewed on: 21/06/2017
Thomas recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer tevreden, excellent gegeten! Alleen had...

Zeer tevreden, excellent gegeten! Alleen had de opvolging van de verschillende gangen iets sneller gemogen, zeker gezien het om een lunch op een weekdag ging en sommigen onder ons op tijd terug aan het werk moeten.

Griet M.
This review is written after a reservation for the RestoDays Edition étoilée
Reviewed on: 20/06/2017
Griet M. recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Gastronomy

Zeer smaakvolle en verzorgde gerechten met...

Zeer smaakvolle en verzorgde gerechten met heerlijke bijpassende wijnen. Heel vriendelijke en subtiele bediening. Een aanrader!

Walter
This review is written after a reservation for the RestoDays Edition étoilée
Reviewed on: 18/06/2017
Walter recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Prima eten, mooi gebracht. Top bediening en...

Prima eten, mooi gebracht. Top bediening en zeer uitstekende begeleide wijnen bij de gerechten.

Jean pierre
This review is written after a reservation for the RestoDays Edition étoilée
Reviewed on: 17/06/2017
Jean pierre recommends this restaurant for: Gastronomy, Price/quality

Excellente qualite/prochaine...

Excellente qualite/prochaine

date score