Reviews for Kommilfoo

321 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.0
321 reviews
date score
Jan
Reviewed on: 19/02/2020
Jan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

reeds verschillende malen dit restaurant bezoch...

reeds verschillende malen dit restaurant bezocht , steeds lunchmenu genomen, is een zeer goed menu met aangename wijnen voor een correcte prijs, in een sfeervol kader met witte tafellakens op de mooi gedekte tafels, aperitief met hapjes + lunchmenu met aangepaste wijnen + koffie met mignardises voor de prijs van 85 euro per persoon.

Kristel
Reviewed on: 17/02/2020
Kristel recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Het eten was super lekker,goede aangepaste...

Het eten was super lekker,goede aangepaste wijnen,gezellig kader en vriendelijke bediening. Echt een aanrader!

Gilbert
Reviewed on: 16/02/2020
Gilbert recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

menu voldeed volledig aan de verwachtingen...

menu voldeed volledig aan de verwachtingen . Uitstekende service en schitterende wijnen .Komen zeker terug

jurre
Reviewed on: 15/02/2020
jurre recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zoals steeds zijn wij hier zeer tevreden, lekke...

Zoals steeds zijn wij hier zeer tevreden, lekker eten en fijne bediening!

Valery
Reviewed on: 15/02/2020
Valery recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Goede ontvangst, lekker gegeten en perfecte...

Goede ontvangst, lekker gegeten en perfecte wijnkeuze.

Grisjo
Reviewed on: 14/02/2020
Grisjo recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Geweldig eten, vriendelijk personeel en ongeloo...

Geweldig eten, vriendelijk personeel en ongelooflijk creatieve chef kok.

Evy
Reviewed on: 14/02/2020
Evy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Super lekker eten, helemaal aangepast aan de...

Super lekker eten, helemaal aangepast aan de wensen van de gasten !! Top !!! :-)

Tom
Reviewed on: 14/02/2020
Tom recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Perfecte lunch (lekker eten aan betaalbare...

Perfecte lunch (lekker eten aan betaalbare prijs) in een rustig kader waar wij over business kunnen praten... We komen terug.

Jacques
Reviewed on: 14/02/2020
Jacques recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

De Duif (16 uur gegaard) was delicieus....

De Duif (16 uur gegaard) was delicieus.

linda
Reviewed on: 12/02/2020
linda recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Wij hebben een lunch genomen ( 3 gangen aan...

Wij hebben een lunch genomen ( 3 gangen aan 48 euro) . PRIJS /KWALITEIT was correct alsook de bediening. Restaurant oogt modern en stijlvol;

date score