Reviews for Restaurant Franq

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
willem
Reviewed on: 11/06/2019
willem recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Prachtig interieur, fijne en gezellige ambiance...

Prachtig interieur, fijne en gezellige ambiance, goede keuken en goede bijpassende wijnen en attente bediening.

Aniek
Reviewed on: 11/06/2019
Aniek recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Gisteren hebben we genoten van de tweegangenlun...

Gisteren hebben we genoten van de tweegangenlunch van Restaurant Franq, met vooraf een glaasje prosecco. We begonnen met drie amuses van het huis, alle drie heerlijk! Beide gerechten van het menu waren prachtig opgemaakt en heel smaakvol. De verschillende componenten waren hoog op smaak en combineerden perfect. Bij beide gerechten hebben we een bijpassend glas wijn besteld en de lunch werd afgesloten met koffie en friandises, geserveerd op een van de kluisdeurtjes die vroeger werden gebruikt (het pand was voorheen een bank). Erg leuk! Het hele pand is mooi ingericht, we zaten eerst buiten in een gezellig binnenhofje maar door een onverwachte bui zijn we naar binnen verplaatst. We zaten naast de open keuken, leuk om de koks aan het werk te zien. Zeker voor herhaling vatbaar!

Julien
Reviewed on: 05/06/2019
Julien recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Alles was top Zeer vriendelijk personeel, zonde...

Alles was top Zeer vriendelijk personeel, zonder overdrijven, gewoon vriendelijk gedienstig. Een dikke proficiat. We namen het lunchmenuutje mt één dessert en hebben heerlijk gegeten.

Diane
Reviewed on: 02/06/2019
Diane recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We hebben de mogelijkheid gehad om deze keer...

We hebben de mogelijkheid gehad om deze keer buiten te eten op het gezellige terras. De bediening was zeer vriendelijk en het eten zeer lekker en origineel. Wij komen zeker terug.m !!

Marianna
Reviewed on: 02/06/2019
Marianna recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Prijs/kwaliteit verhouding, alles is een beetje...

Prijs/kwaliteit verhouding, alles is een beetje rommelig en niet grondig doordacht! trying too hard! de basis ingredienten zijn aan nie

ANNIK
Reviewed on: 02/06/2019
ANNIK recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Mooi kader, zeer vriendelijke bediening, superl...

Mooi kader, zeer vriendelijke bediening, superlekkere lunchmenu. Aanrader in Antwerpen !

Jeannine
Reviewed on: 30/05/2019
Jeannine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Super tevreden, lekker gegeten, vlotte bedienin...

Super tevreden, lekker gegeten, vlotte bediening endat allemaal in een prachtig kader.

Sonia
Reviewed on: 28/05/2019
Sonia recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het lunchmenu was SUPER !! Erg verfijnd. ...

Het lunchmenu was SUPER !! Erg verfijnd. A la carte is het wel prijzig, maar waarschijnlijk niet abnormaal voor een restaurant met Michelinster. Restaurant zelf gezellig en niet te groot. Toch is er voldoende ruimte tussen de tafels. Open keuken. Ook de bediening was voortreffelijk en toch geen stijve bedoening. Klassevol kader. Zeker voor herhaling vatbaar.

Claeys
Reviewed on: 25/05/2019
Claeys recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Verhouding prijs kwaliteit zeker ok. Lekkere...

Verhouding prijs kwaliteit zeker ok. Lekkere wijn maar vooral zeer vriendelijke bediening

maria
Reviewed on: 24/05/2019
maria recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Fijn ontvangst en super lekkere gerechten....

Fijn ontvangst en super lekkere gerechten. Bij een mooie lentezon kunnen dineren op het zeer leuk terras met een "historisch getinte" view. Het was niet de eerste keer en het zal zeker ook niet het laatste bezoek geweest zijn. Aanwinst voor Antwerpen in vele opzichten.

date score