Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday, Tuesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.5 Based on 32 reviews
Service
Quality
Atmosphere
32 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Ria
Reviewed on: unknown

Zijn gisteren in de Cuisinier gaan eten, het...

Zijn gisteren in de Cuisinier gaan eten, het 2de restaurant van Fogos. de bediening was top, heel vriendelijk.Het was gisteren hun vuurdoop, voor het eerst ging het door op de andere locatie.Het eten was zeer goed

Peter
Reviewed on: unknown

leuk in groep, niet om een intiem dineetje...

leuk in groep, niet om een intiem dineetje

Christine
Reviewed on: unknown

Zijn met een grote groep gaan eten in dit resta...

Zijn met een grote groep gaan eten in dit restaurant, en het eten was er lekker. Alleen kwam het in het begin veel te snel na elkaar, het was beter dat er wat meer tijd tussen zat. Je had het ene vlees nog niet op of er was al een andere soort. Gelukkig was het a volonte, zo kon je nog eens een beurt overslaan. Wij hadden gekozen voor het menu met aperitief en dranken inbegrepen tijdens het eten. Spijtig dat we niet konden kiezen bij het aperitief tussen de mojito of de caipirinha, want beide cocktails kosten evenveel op de gewone kaart. Wat we ook spijtig vonden was dat ze met de gebakken ananas (specialiteit van het huis) maar een keer rondkwamen, terwijl er eigenlijk op de site staat 'a volonte', maar blijkbaar gaat dit niet voor de ananas.

Jenny
Reviewed on: unknown

Zeer lekker, alles in overvloed, uitgebreid...

Zeer lekker, alles in overvloed, uitgebreid buffet (salades, sauzen, aardappelen, pasta's...) en beste vlees dat ik al gegeten heb. Desserts werden mooi gepresenteerd. De Wandeling door de dessertkaart was echt de moeite. Correcte en absoluut vriendelijke bediening. Toch niet zo goedkoop...30 euro start, zonder drank en desserts. Zeker voor herhaling vatbaar.Reserveer tijdig!

Peter
Reviewed on: unknown

Uniek concept , een soort van Braziliaanse...

Uniek concept , een soort van Braziliaanse grillbar , prima voorgerechten . Vlees van superieure kwaliteit , een absolute aanrader in zen genre reserveren is vereist , ideaal voor groepen ook !

stephanie
Reviewed on: unknown

Een absolute aanrader! Het eten is overheerlijk...

Een absolute aanrader! Het eten is overheerlijk, de bediening is perfect.. vlot, vriendelijk,... Zelden zo lekker gegeten in België. Een absolute must wie van lekker eten (vlees) houdt!

Oliveira-Levy
Reviewed on: unknown

Excellent Churrascaria! C'est comme au Brésil...

Excellent Churrascaria! C'est comme au Brésil (au sud du pays, bien sûr!)! Service bien sympa et la qualité inoubliable! Domage pour le "pao de queijo" que manque un peu (parce que le vrai est simple, sans raisins!

David
Reviewed on: unknown

Met een groep gaan eten hier, voortreffelijk...

Met een groep gaan eten hier, voortreffelijk gewoon, zowel het warme/koude buffet en het aangeboden vlees/vis/scampi. Ook de gebakken banaan en gegrilde ananas waren een heerlijk tussendoortje. De witte huiswijn was voor mij persoonlijk aan de nogal droge kant. Prijs/kwaliteit prima in orde. De lederen stoelen zitten zalig en het is er heel aangenaam eten. Ook vriendelijk personeel. Dit is een echte aanrader voor een gezellige, lekker etentje.

Jurgen
Reviewed on: unknown

Traditional Brazilian restaurant, where you...

Traditional Brazilian restaurant, where you can enjoy the salad and vegetable bar while they are serving you all kinds of barbecued meats and cuts (chicken wrapped in bacon, filet pur, ribs, spare-ribs, scampi's, ...) until you can't eat no more. Friendly service, and busy most of the time. Do try the caiperinha - it's worth it ! One remark: if the meal is listed as all-you-can-eat I really do not understand why the pineapple is limited to one slice...

Véronique
Reviewed on: unknown

Eenvoudige maar lekkere vleeskeuken. Veel keuze...

Eenvoudige maar lekkere vleeskeuken. Veel keuze aan het buffet en vooral een leuk concept. Zeer aangename bediening. Ideaal voor groepjes, maar niet voor een intiem diner.

All reviews of this restaurant