Good 7.4 Score based on 7 reviews

placeholder

De Zeester

update restaurant details
Wandeldijk 28

Kitchen

Belgian Seafood

Closing days

Open 7/7

Contact

Show phone number

Info

Facilities Terrace
Payment methods American Express, Diners Club, Master Card, Visa
7 personnes have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 

Review score

7.4 Based on 7 reviews
Service
Quality
Atmosphere

This restaurants is recommended for:

  • Price/quality 100%
Guido Bierbooms
Guido recommends this restaurant for:
Reviewed on 20/05/2016

Zaal te kil

Wij komen graag in De Zeester vóór of nà een wandeling langs de Schelde met ons hondje. Maar het is er dikwijls te kil - we zijn er reeds moeten buiten gaan omdat het beneden de 20° is, en dat is echt te koud om een ganse maaltijd stil te zitten. Dus graag een degelijke verwarming alstublieft!

placeholder
Erik Van Ammel

Meer dan in orde

Gisteren het oudejaarsmenu genuttigd in de Zeester. En dat was meer dan in orde. De kwaliteit en de smaak van de gerechten waren goed tot zeer goed. Geen lange wachttijden tussen de gerechten en vooral de bediening was uitstekend. Warm, niet te formeel en je voelde je van de eerste minuut zeer welkom in deze zaak. Ondanks de duisternis toch een mooie locatie om het jaar af te sluiten. Gaan in de zomer zeker eens terugkomen om het grote en mooie terras met uitzicht op de Schelde eens uit te proberen.

Roosmarijn Van Duyse

Afgelopen week mosselen natuur (25 euro) en...

Afgelopen week mosselen natuur (25 euro) en mosselen look room (29 euro) gegeten op het terras van de Zeester op LO. Een teleurstelling, alle sausjes uit plastik potjes met deksel, dat hoor in een frituur thuis, en de service liet veel te wensen over, de potjes mayonaise worden doodleuk door de ober uit zijn broekzak op tafel gezet. De mosselen hebben gesmaakt, maar al de rest inclusief de frietjes en zeker de service lieten te wensen over !

Monique Kerckhofs

Prima bediening en prima eten!!!...

Prima bediening en prima eten!!!

Monique Kerckhofs

Prima restaurant, wij hadden een tafeltje geres...

Prima restaurant, wij hadden een tafeltje gereserveerd tegen 21.30 om nadien naar het vuurwerk te gaan kijken tgv. de Tall Schips Race ( 23.00 u ). Al was het er druk het personeel was heel vriendelijke en de bediening was prima, eten op tijd ... kon niet beter. ( het vuurwerk was trouwens ook heel mooi ) Wij komen zeker terug.

erica tanaka

Ik had een artikel gezien van 'Zone 03' over...

Ik had een artikel gezien van 'Zone 03' over dit restaurant, en ze hadden 4 sterren gegeven dus vond ik het wel de moeite waard van te bezoeken, samen met vijf vrienden. Bij het binnenkomen zag ik twee diensters met een verbitterd gezicht heen en weer rennen, één van mijn vrienden is zelfs tegen de ene gebotst, maar een groet kon er niet af. Toen hebben we maar zelf een tafeltje uitgezocht.Op het menu stond dat er met dagverse ingredienten werd gewerkt, klonk positief. Een zure dienster kwam de bestelling-overigens- tijdig opnemen. Zuid-Afrikaans wijntje was lekker en niet duur. Ons eten kwam na een half uurtje. De zogenaamde verse frieten die ze voor mij neerzetten zagen er verdacht plat uit, en het schaaltje was maar half vol. Toen ik eentje proefde, werden mijn vermoedens bevestigd: koude frieten, waarschijnlijk overgebleven van een andere tafel! Toen ik de ober riep om mijn beklag te doen, wist hij meteen waarover het ging en zei:'Zijn de frietjes koud?' Hij wist het dus gewoon! Gebakken zeetong en het vlees waren zo hard als een schoenlap, en zeker niet vers, terwijl ze toch meer dan 20 euro kostten. Was de kok ziek? We zullen er nooit achterkomen.

Patrick Bruyninx

slechte dag ? Onlangs een bezoek gebracht aan...

slechte dag ? Onlangs een bezoek gebracht aan dit restaurant. Het was op een niet te drukke weekavond. De opname was snel en vlot...... na een uurtje wachten bleek plots een besteld gerecht niet meer te verkrijgen. Na nog een halfuurtje (tijdens het wachten kwamen er wel vlot aantallen porties mosselen uit de keuken) kwamen onze gerechten ter tafel, de bestelde kroketjes kwamen na een opmerking en nadat 3/4 van de ossehaas al genuttigd was en het vispannetje moest terug naar de keuken wegens te koud. Al bij al bleek uiteindelijk de kwaliteit niet slecht, maar voor deze prijs eet je toch ook wel een hoofdgerecht in een echt restaurant.

Alle beoordelingen van dit restaurant