Good 7.9 Score based on 12 reviews

placeholder

Sole

update restaurant details
Jules Moretuslei 213 2610 WILRIJK

Kitchen

Italian

Closing days

Closed on Tuesday. Only open in the evening.

Contact

Show phone number

Info

12 personnes have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 

Review score

7.9 Based on 12 reviews
Service
Quality
Atmosphere
Marijke Van der Zanden

Nog altijd de beste pizza van Wilrijk

Sinds de verbouwing is het wel properder en ruimer, maar misschien ietsje minder sfeervol. De bediening is OK, al is het er eigenlijk altijd enorm druk. Marge op pizza's zal ook niet zo groot zijn, dat je er heel veel personeel tegenaan kunt gooien. De smaak is onbetwistbaar!!!!

Gie Spaepen

Het vorige bezoek was vier jaar geleden en...

Het vorige bezoek was vier jaar geleden en los van het veranderde interieur was de kwaliteit van de pizza's inderdaad gebleven wat het was: zeer lekker. Voor hongerige mensen die eens in Wilrijk verdwalen is het nog steeds een lichtpunt. De personencultus rond Enzo die wat parmantig in zijn zaak komt binnenstuiven is wel vervelend en ik kan de commentaar van de andere bezoeker begrijpen. Beter uithalen dus.

Kristof Maes

Wat vroeger een charmant kwaliteitsvol en gezel...

Wat vroeger een charmant kwaliteitsvol en gezellig italiaans pizzarestaurantje was is nu een kitscherige, lawaaierige kantine geworden. Een kwartier moeten wachten tot onze gereserveerde tafel vrij kwam. Daarna nog eens 3 kwartier moeten wachten op ocharme 2 pizza's. Zelfs geen broodmandje gekregen, terwijl sommige tafels dit wel kregen. Ook onze voorgers, want er werd niet de moeite genomen om de tafel af te vegen. Er zijn zoveel mogelijk tafels in de ruimte gepropt, wat het lawaai niet te harden maakt. Daarbovenop was de pizza flets van smaak. Wat een tegenstelling tot hoe het vroeger was. Die typische italiaanse charme, de gastvrijheid, de geweldig lekkere pizza's... Blijkbaar allemaal verdwenen ten koste van slechts 1 doel: winst, en liefst zoveel mogelijk op zo kort mogelijke tijd. Hier kom ik nooit meer!

evie de bruyn

LEKKER!!!!...

LEKKER!!!!

Inge KOECK

De inrichting is niet echt gezellig te noemen...

De inrichting is niet echt gezellig te noemen maar het eten is enorm lekker! De sfeer is op zijn "Italiaans", heel gemoedelijk. Een aanrader!

Lieven De Jonge

Beste pizza capricciosa ooit !!...

Beste pizza capricciosa ooit !!

Marco Barberio

Deze autentieke Italiaanse pizzeria is een...

Deze autentieke Italiaanse pizzeria is een must voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. De pizzamaker is Europees kampioen maw nog nergens zulke lekkere en originele pizza's gegeten! Ook aanraders zijn de cannelloni Sole en de zelfgemaakte limoncello. Er heerst altijd een bruisende Italiaanse sfeer.

Guy Vankrunkelsven

De beste pizza's in de regio op zijn Italiaans...

De beste pizza's in de regio op zijn Italiaans geserveerd dus meestal nogal wat chaotische toestanden met mamma en de ragazzi. Oubollige inrichting moet je er bij nemen.

Christophe  Janssens

Echte Italiaanse degelijke keuken. Je krijgt...

Echte Italiaanse degelijke keuken. Je krijgt waar voor je geld. Erg gezellig kun je het interieur niet noemen, maar de zeer lekkere pizza's en pasta's maken dat goed. Gewoon lekker Italiaans met niets meer.

Alle beoordelingen van dit restaurant