Kitchen
French 
Budget
€€€
Closing days
Sunday evening, Monday evening, Tuesday, Wednesday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
9.0 Based on 4 reviews
Service
Quality
Atmosphere
4 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Schockaert
Reviewed on: unknown

Wij hebben fantastisch genoten van de omkaderin...

Wij hebben fantastisch genoten van de omkadering, de tuin, het terras en niet te vergeten het heerlijke eten en de zeer bijpassende wijnen. Een aanrader is zeker de "Ladychefmenu". Wij komen zeker terug.

E.
Reviewed on: unknown

E. ( Schelle ) 23/04/2007 Toevallig hier...

E. ( Schelle ) 23/04/2007 Toevallig hier terecht gekomen. Menukaart bood voor elk wat wils, met 6 personen was de variatie in de gerechten enorm, alhoewel ik wel merkte dat veel mensen voor het menu kozen. De wijnkaart was zeer uigebreid, heel goede wijnen, iedereen was vol lof over onze keuze. Gerechten waren heel lekker, verfijnd, bediening was subliem, doch niet te afstandelijk. In de zomer waarschijnlijk grote aanrader door mooie tuin en dito terras. Prijskaartje in natuurlijk navenant.

E.
Reviewed on: unknown

Toevallig hier terecht gekomen. Menukaart...

Toevallig hier terecht gekomen. Menukaart bood voor elk wat wils, met 6 personen was de variatie in de gerechten enorm, alhoewel ik wel merkte dat veel mensen voor het menu kozen. De wijnkaart was zeer uigebreid, heel goede wijnen, iedereen was vol lof over onze keuze. Gerechten waren heel lekker, verfijnd, bediening was subliem, doch niet te afstandelijk. In de zomer waarschijnlijk grote aanrader door mooie tuin en dito terras. Prijskaartje in natuurlijk navenant.

Dirk en Gerda
Reviewed on: unknown

Een echte proficiat voor de chef kok in de...

Een echte proficiat voor de chef kok in de keuken, die van het vrouwelijk geslacht is ! Een zeer lekkere en originele keuken met verse producten. Een prima prijs-kwaliteit verhouding. Een zeer professionele, aangename en vriendelijke bediening. Echt een bezoek waard ! En... wij schrijven deze aanbeveling niet na slechts 1 bezoek. Dit is geen toeval.

All reviews of this restaurant