13/20 Gault&Millau
Leuvensesteenweg 43 3191 HEVER
SPIGA D'ORO
SPIGA D'ORO
SPIGA D'ORO
SPIGA D'ORO
SPIGA D'ORO
SPIGA D'ORO
Kitchen
Budget
€€€
Opening hours
Now closed Show all hours
Contact
Show phone number Email Website Facebook
View all restaurant details
Review score
9.0 Based on 58 reviews
Service
Quality
Atmosphere
58 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
eddy
Reviewed on: 12/03/2018
eddy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Super vriendelijk lekker rustig kader en...

Super vriendelijk lekker rustig kader en je krijgt de nodige uitleg een aanrader zeker vóór speciale gelegenheden Het was vóór ons het eerste bezoek,een meevaller gaan er zeker terug

S.
Reviewed on: unknown

Zeer lekker !

Prijzig, maar o zo lekker ! Vriendelijke bediening ! Aanrader !

Luc
Reviewed on: unknown
Luc recommends this restaurant for: Couples

Weer bevestigd

Wij zijn hier reeds regelmatig gaan dineren, wij gaan trouwens veel dineren, en worden Steeds culinair verwend. Een aanrader als u van top italiaans houd.

Jean Paul
Reviewed on: unknown

voor de zoveelste keer stel ik me de vraag:...

ik stel hier voor de zoveelste keer vast dat negatieve resencies stevast verdwijnen na enige tijd.En niet alleen de mijne! Indien dit het geval blijft ga ik verdere actie ondernemen. Dit resto is gewoon fel overgewaardeerd en veel te duur. Dat het lekker is, en vers: het zou er moeten aan mankeren voor deze prijzen. Zelfs in een 1 ster resto betaal ik geen 6 euro voor een halve liter water in een karaf! Durf deze te publiceren aub!

Anne-Sophie Op de Beeck
0 Favorites
Reviewed on  23/07/2015

Beste Jean Paul, ik ben Anne-Sophie en ik heb u bediend die beruchte 1e januari: namelijk die ene keer dat u bent komen eten, dat u negatief heeft ervaren en waar u al 7 reacties over heeft gezet online. Ik benader u vriendelijk en niet aanvallend bedoeld. Het kwetst ons keer op keer dat u zo veel haat post over ons. Wij werken met veel plezier en enthousiasme dag in dag uit van 's morgends tot 's avonds om onze gasten te plezieren met lekker eten, een vriendelijke bediening en een gezellig, comfortabel interieur. Wij doen zo ons best om u zo goed mogelijk te verwennen. Aangezien wij een groot vast clienteel hebben, lijkt dat toch te lukken. U beoordeelt ons al meermaals om die ene keer. Als u op de moment zelf aan ons had gezegd dat u klachten had, dan hadden wij u meteen een andere portie gegeven. Als u vond dat u te weinig wijn kreeg, dan geef ik bij. Voor 15 euro krijgt u drie glazen wijn die kwalitatief zijn. Wij zijn zelf bezeten door wijn dus wij zouden nooit iets schenken waar we niet voor de volle 100% achter staan. Die rode waar u commentaar op had was van het huis Masciarelli en was het kleine broertje van Marina Cvetic. Een huis waar wij meermaals op bezoek zijn geweest: niet omdat het kennissen zijn maar voor de wijn zelf. Het water waarvan u klaagt is een fles (Aquacare) van 70 cl voor 6 euro. De 'prosecco' was geen prosecco maar franciacorta DOCG. Dat is de 'champagne' van Italie maar met het verschil dat de ondergrond nog niet uitgemolken is:). U moet begrijpen dat wij schrikken van uw aanmoedigingen naar anderen toe om over ons negatief te schrijven. Zou u het apprecieren als iemand zich online uit over iets waar ze niet tevreden mee zijn over uw job? U wil toch ook liever dat dit op een volwassen en dus persoonlijke manier wordt opgelost? Moest u meerdere keren zijn langsgeweest en het meermaals zijn tegengevallen, dan begrijp ik het. Maar u valt ons meermaals aan voor die ene keer. Hopelijk houdt u hier ooit mee op... want dit wordt absurd...

Dafnee
Reviewed on: unknown
Dafnee recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Als we willen genieten komen we naar Spiga d'oro

Hier is de plaats om te genieten: van elkaar want je hebt een redelijke privacy en het eten wordt met aangename intervallen geserveerd, van de sfeer want het is er echt cosy en toch trendy, van de vriendelijke bediening door de 2 gastvrouwen, van de wijnen die toch wel echt zeer lekker zijn en natuurlijk van het eten zelf, een streling voor de tong en voor het oog: fris, vernieuwend, vers en ronduit heerlijk, mijn petje af voor chef Franco en team .... ik weet van mezelf dat ik geen makkelijke ben voor wat uit de keuken komt en al 16 jaar lang heb ik genoten van elk bordje hier. Schitterend adres.

Elise
Reviewed on: unknown
Elise recommends this restaurant for: Gastronomy

Lekker en verrassend

Gaan dineren dinsdag en was zeer lekker en origineel.niet het alledaagse italiaans. Zeker aan te raden voor gastronomisch dineren.buitenkant oogt wat minder fraai,maar ėėnmaal binnen vergeet men dit snel.prijs/kwaliteit 10/10

kevin
Reviewed on: unknown
kevin recommends this restaurant for: Couples

voor deze prijs had ik toch beter verwacht

hier geweest met Valentijn met mijn vriendin. Menu was al duur tot zeer duur (+100 Euro) met daarbij nog absurd dure supplementen (1/2 liter water aan de belachelijke prijs van 6€). Eten over algemeen wel lekker tot zeer lekker, maar wijnen zeer karig geschonken en kwaliteit maar +/-. Na alle positieve resencies viel het geheel me toch wel tegen. Voor dezelfde prijs ga ik naar een 1 michelin-ster zaak en ben daar op alle gebied veel beter af.

Kristof
Reviewed on: unknown
Kristof recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Bedankt Franco

Wij gaan al 25 jaar eten bij Franco en altijd is het eten even lekker. Verse produkten lekker bereid door chef Franco, perfecte bediening, warme ontvangst door Aline en zeer gezellig kader om te tafelen. Franco en gezin, doe zo verder. Laat maar weten wanneer de kikkerbillen, zwezeriken en Bovina klaar staan. @ Jean Paul : mss eens gaan eten aan het rond punt, makkelijk te herkennen aan die grote lange paal met Mac Donalds op. Daar ga je minder betalen en kan je ook onmiddellijk zelf uw flesje wijn van 0,75 liter meenemen, probeer dit eens mss! Je hebt het lef niet om uw coquilles terug te sturen op het moment zelf ( hier zou Franco zeker geen probleem van maken) maar hier een hoop zever vertellen kan je wel.

placeholder
mark
Reviewed on: unknown

zeer fijn St-Valentijn menu, maar nogal prijzig...

Zeer fijn 6-gangen menu met wijn en koffie inbegrepen. Nogal prijzige aperitief (9 euro voor een klein glaasje spumante). Bijhorende hapjes behoorlijk maar niet uitstekend. Valentijnmenu: Eerste voorgerecht prima agnelotto met bisque sausje : klein maar fijn. Tweede voorgerecht tartaar van kreeft op vinaigrette van granny smith was heerlijk. Eerste hoofdgerecht : kleine maar heerlijke risotto vongole Tweede hoofdgerecht : prima en ruime portie Rossini van kalfsoester en ganzenlever. Schitterend. Dessert : goed maar nniett schitterend. Goede wijnen, maar 4 flesjes plat/spuitend water in karafje van het restaurant aan 6 euro per stuk is wel prijzig als extra bij een 100 euro menu.

All reviews of this restaurant