Kitchen
Budget
€€
Closing days
Open 7/7 from 4.30 pm till 11 pm
Contact
Show phone number Email Website
About this restaurant
Hotel de' ’Medici **** introduces:

Our lounge Bar ‘Damme’, with a beautiful view of the Japanese garden is the perfect place to enjoy a drink or a light snack. Open daily from 16:30h until 23:00h.
View all restaurant details
Review score
8.6 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere
6 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Johan
Reviewed on: unknown

We hebben vooraf gereserveerd vanuit de Toerist...

We hebben vooraf gereserveerd vanuit de Toeristische dienst van Brugge, maar aan de Potterierei aangekomen kregen we onze twijfels door de vuile vensters en ramen. We wilden er tenslotte rauwe, verse vis gaan eten. Mijn vrouw en ik zijn niet bepaald super-kritische of smetvrees-types maar binnen werd de twijfelachtige netheid en hygiëne bevestigd door een plakkende vloer, een smerig bijzettafeltje waarop de kruiden en olie stonden, en een luidspreker vol opgedroogde vetdruppels. Uiteindelijk toch nog gebleven, maar wel de rauwe vis geschrapt uit onze menukeuze. Een afrader is hun niet-alcoholische cocktail van het huis zijnde een sojamelk met limonade, die los van iemands persoonlijke smaak zeker zijn geld niet waard is. Om te eindigen met de meer positieve aspecten. Het eten was lekker, de service vriendelijk en beleefd, en de sfeer, even de netheid terzijde, was OK.

Michael
Reviewed on: unknown

Minder spektakel dan ik al heb gezien in andere...

Minder spektakel dan ik al heb gezien in andere tepan-yaki restaurants, maar wel de smakelijkste. Aanrader voor wie niet knoeit met stokjes.

Steven
Reviewed on: unknown

Zeer lekker voor wie niet schuwt van rauwe...

Zeer lekker voor wie niet schuwt van rauwe vis, spektakel tijdens eten wel aan te raden met meerdere personen.Eens iets anders.

Sophie
Reviewed on: unknown

met valentijn voor de eerste keer in resaturant...

met valentijn voor de eerste keer in resaturant Koto geweest. Hebben al verschillende japanese restaurants aangedaan maar dit was wel 1 van de betere. Wel niet echt een aanrader voor valentijn, wel heel leuk met een groep vrienden.

Eric
Reviewed on: unknown

Brugge est une ville magnifique et agréable...

Brugge est une ville magnifique et agréable une nuit à l'hotel Médici golden tulip ****, combinée avec un repas au restaurant Koto (dans l'hotel !!) vous laissera un merveilleux souvenir, la cuisine japonnaise est un vrai régal de saveurs et de spectacles, pour les récalcitrants aux poissons crus il y a une multitudes de plats chauds préparés devant vous, il faut essayer.

carlos
Reviewed on: unknown

eens iets speciaals...lekkere copieuze hapjes...

eens iets speciaals...lekkere copieuze hapjes worden door een deskundige kok voor je neus aan tafel klaargemaakt. met een beetje geluk heb je nog er nog een leuke tafelgenoot bij...(iedereen zit nl aan één grote tafel, kan je meteen al wat advies inwinnen wat je mag verwachten) En voor de mensen met 2 linkerhanden...je kan er ook "kinderstokjes" bekomen.

All reviews of this restaurant