Kitchen
Budget
€€
Closing days
Sunday, Wednesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.9 Based on 8 reviews
Service
Quality
Atmosphere
8 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Patrick
Reviewed on: unknown

Reeds verschillende malen geweest, het is...

Reeds verschillende malen geweest, het is er steeds overheerlijk en steeds verassend lekkere combinaties! Héél lekkere pasta en wokgerechten.

ludo
Reviewed on: unknown

Reeds een 10tal keren gaan eten, altijd even...

Reeds een 10tal keren gaan eten, altijd even lekker, slechts 20 plaatsen, maar ook als alles volzet is , niet te druk. Een zeer vriendelijke bediening; Een echte aanrader !!!

Davina
Reviewed on: unknown

Dit was niet ons eerste bezoekje, en zeker...

Dit was niet ons eerste bezoekje, en zeker niet ons laatste. De kaart is goed gevarieerd, ook voldoende aanbod voor niet-vleeseters zoals ik :-) Het eten is er altijd heel erg lekker en origineel. De bediening is vlot, discreet en vriendelijk. Pluspunt vind ik er ook dat je zo de keuken kan binnenkijken (zonder last te hebben van kwalijke geuren of geluiden). De intieme sfeer is er heel leuk, en midden in een bos van weinig kwalitatieve 'toeristententen', is 'den Amand' een echte verademing!

Annelies
Reviewed on: unknown

Het restaurant werd uitgekozen nadat we er...

Het restaurant werd uitgekozen nadat we er een paar keer hadden mee horen boffen. Als voorgerechtje heb ik er een slaatje met geitekaas gegeten, een persoonlijke favoriet, en het dient gezegd: het was overheerlijk ! Het werd met rauwkost en stukjes fruit geserveerd, een verassende en geslaagde combinatie. Ook het hoofdgerecht ( een vegetarische schotel) was zeer lekker en licht. De bediening was correct en zeer vriendelijk. Enig minpuntje: we hadden iets meer sfeer verwacht en de belichting mocht iets gedempter.

herman
Reviewed on: unknown

Brugge zal zeker toeristenvallen kennen. Dit...

Brugge zal zeker toeristenvallen kennen. Dit kleine restaurantje biedt je eerlijke gerechten aan een correcte prijs. Alleen de rode huiswijn zou beter kunnen.

mike en sabine
Reviewed on: unknown

het was een gezellig restaurant,klein maar...

het was een gezellig restaurant,klein maar erg gezellig,de tafels staan wat te dicht bij elkaar,lekker eten,verzorgde schotels,maar een beperkte kaart,vriendelijke mensen en zeer verzorgd,prijs kwaliteit was perfect, dus een echte aanrader,mike uit berchem

luc
Reviewed on: unknown

Is een van mijn favorieten. Zeer goede keuken,...

Is een van mijn favorieten. Zeer goede keuken, vriendelijke uitbaters, betaalbare goede wijnen, gezellig, de uitbater is vatbaar voor humor wat voor mij belangrijk is. Familie Moors De Bois uit Brugge

ludo
Reviewed on: unknown

zijn er al een 10tal keren geweest, zeer lekke...

zijn er al een 10tal keren geweest, zeer lekker en verzorgde schotels en steeds moeilijk kiezen uit het suggestiebord .Ondanks soms dicht op elkaar zitten, toch zeer rustig en erg gezellig. een echte aanrader !!!

All reviews of this restaurant