Kitchen
Budget
Closing days
Tuesday, Wednesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.6 Based on 11 reviews
Service
Quality
Atmosphere
11 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Marc
Reviewed on: unknown

Zoals steeds superlekker. Ook de lunch is prima...

Zoals steeds superlekker. Ook de lunch is prima !!

Wim
Reviewed on: unknown

één keertje geweest. Was lekker en vlotte bedie...

één keertje geweest. Was lekker en vlotte bediening

Marc
Reviewed on: unknown

Een uitstekend adres, zonder meer. Mooie inrich...

Een uitstekend adres, zonder meer. Mooie inrichting, aangename bediening en lekker eten. De wijnkaart - altijd belangrijk want illustreert de zin voor kwaliteit - situeert zich in het zeer betaalbare segment. Geen toppers maar goed passend bij de verse keuken. Eén voorbeeld om aan te tonen dat hier nagedacht wordt over wat een bord bereikt: de ruccola - in veel zaken een fletse hoop konijnenvoer - is hier een fris krakend blad met een peperige heerlijke smaak. Het vlees is van het Charolais type. Dat ik niet alleen sta met mijn positieve mening bewijst de bezetting van elke dag: van behoorlijk tot overvol. Reserveer maar.

david
Reviewed on: unknown

zoals gezegd van de chef, in een heel ontspanne...

zoals gezegd van de chef, in een heel ontspannende sfeer lekker gegeten. je smaakt hier echt wel heel goed dat ze hun gerechten zelf en vers klaarmaken. de moeite waard om zeker eens te gaan eten.

Stefaan
Reviewed on: unknown

Een ontdekking ! Super charmant, gezellig resta...

Een ontdekking ! Super charmant, gezellig restaurant. Heel professionele en vriendelijke bediening. Lekkere, gezonde gerechten voor een eerlijke prijs. Een aanrader voor een tête à tête of met vrienden ! Ik kom zeker terug !

Jessika
Reviewed on: unknown

Een aanrader in de streek! Goede en vlotte...

Een aanrader in de streek! Goede en vlotte bediening, deze mensen werken er met plezier. De gerechten zijn lekker en zien er ook mooi uit. Doen!

Davina
Reviewed on: unknown

Pastis is een vaste waarde geworden bij ons....

Pastis is een vaste waarde geworden bij ons. En telkens komen we enthousiast terug. Mooie en gevarieerde kaart, en wat je ook bestelt, het is er altijd heerlijk en de porties ruim. De bediening is heel aangenaam, altijd vlot en met de glimlach. Bij het reserveren kan je makkelijk een tafel naar voorkeur vragen, indien nog mogelijk voldoet men zeker aan je wensen. Het kader is ruim en gezellig (vooral boven), en de tafels staan niet op elkaar gepropt. Een blijver!!!

Bart
Reviewed on: unknown

Leuke ontdekking. Ontspannen sfeer, toffe gerec...

Leuke ontdekking. Ontspannen sfeer, toffe gerechten, vlotte en vriendelijke bediening en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Of je nu opteert voor een kleine hap of voor een uitgebreider etentje, hier ga je altijd tevreden weg. De Sardinesin broodkruim gebakken zijn hier een verrassende aanrader.

Julie & Robin
Reviewed on: unknown

Les pâtes au pastis sont un vrai délice. Le...

Les pâtes au pastis sont un vrai délice. Le service très agréable et attentif. J' ai particulièrement apprécié quand la serveuse a demandé spontanément à la table d'à côté d'éteindre leurs cigarettes. De plus, le cadre est chaleureux et le sourire omni-présent. Bref, un resto à ne pas manquer même s'il faut un tant soit peu s'écarter du cenre ville mais la ballade est agréable.

Nancy
Reviewed on: unknown

Gezellig bij julli ekomen eten op vrijdagavond,...

Gezellig bij julli ekomen eten op vrijdagavond, ontspannend en gezellig kader, toffe muziek en super gegeten. De exotische juffrouw die ons bediende was supervriendelijk! Kom zeker nog terug met vrienden!

All reviews of this restaurant